61 Lisans programlar içinde Vietnam for 2024

Lisans programlar içinde Vietnam for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Ulaştırma Mühendisliği, insanların ve malların güvenli, verimli ve çevreye uyumlu hareketini sağlamak için tesislerin planlanması, işlevsel tasarımı, işletilmesi ve yönetimine teknolojinin ve bilimsel ilkelerin uygulanmasıdır.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Otomotiv Mühendisliği, mühendisliğin temel prensiplerini güvenlik, yakıt ekonomisi ve endüstriyel üretim anlamında modern araç tasarımı gereksinimleri ile birleştiren mekanik, elektrik ve materyal bilimlerini birleştirmektedir.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Dünyadaki gıda tedarikinin üretimi, işlenmesi, paketlenmesi, güvenliği ve / veya nakliyesi ile ilgilenen öğrenciler, Gıda Mühendisliği uzmanlığı ile ilgilenecektir.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam
    • Gloucester, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Bu program uygun öğrenim ücreti ile iş uluslararası düzeyde tanınan derecesini isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır. Öğrenciler uzmanlaşmak seçebilirsiniz ...

    • Montpellier, Fransa
    • Lyon, Fransa
    • + 4 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Multimedya Sanatlar lisans üstlenen öğrenciler web sitelerini ve görsel sunumlar da projeler çeşitli bir yelpazede üzerinde çalışacak.Bu 3 yıllık kurs teknik yönlerini kapsayacak

    • Hanoi, Vietnam

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Çift Lisans Derecesi öğrencilere şunları sağlayacaktır: İngilizce becerilerinde yetkinlik; yönetim ve yönetim bilimine dayalı yönetim ve ekonomi temellerinin uygulanması hakkında temel bilgilerin edinilmesi; iş faaliyetlerini analiz etme ve değerlendirme, bir işletme veya iş organizasyonu oluşturma ve başlangıç fikirleri önerme ve geliştirme becerisi; ve pratik yönetim problemlerini analiz etmek ve çözmek için etkili yönetim becerileri; gereksinimleri analiz etme, çözümler önerme ve uygulama becerileri; kendi kendine öğrenme becerileri, çalışma planları ve kişisel gelişim hedefleri geliştirme yeteneği.

    • Dalat, Vietnam

    Ziraat ve Orman Fakültesi'nin misyonu, lisans öğrencilerinin Yaylaların, Güneydoğu illerinin ve Orta Vietnam'ın Kıyı bölgelerinin sosyo-ekonomik kalkınmasında hizmet edebilmeleri için kalitesini dengelemek ve buna odaklanmaktır.

    • Vũng Tàu, Vietnam

    Eğitim programı işletmelerin ve toplumun ihtiyaçlarına göre yeni inşa edilmiş, uygulamalı öğrenme süresinin arttırılması, uygulamalı stajlar, yabancı dil öğrenme saatlerinin arttırılması (İngilizce, Japonca...), mesleki becerilerin eğitimi, yabancı dillerde iletişim becerileri, medeni ve kibar iletişim becerileri, entegrasyon ve endüstri 4.0 çağına uyum sağlamak için işletme yönetimi becerileri.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampüste

    Toulon Üniversitesi, Fransa'nın güneyindeki en büyük ve en prestijli eğitim ve araştırma merkezi olarak bilinen Fransa'daki 66 devlet üniversitesinden biridir. Fransız Yüksek Öğretim Bakanlığı'nın açıklamasına göre Toulon Üniversitesi, mezun olduktan sonra hızlı bir şekilde iş bulan sosyal bilimler ve beşeri bilimlerdeki öğrencilerin oranında (% 95) 2. sırada yer aldı. Toulon Üniversitesi'nin ayrıntıları şu adreste bulunabilir: http://www.univ-tln.fr/.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası Otel İşletmeciliği Lisans Diploması ile, uluslararası otel ve turizm endüstrilerinde operasyonel yönetim pozisyonları almaya hak kazanırsınız. Bu 3 yıllık eğitim süresince Vatel öğrencileri: - kendi alanları için mesleki, yasal, ekonomik ve temel dil bilgisi edinirler; - yönetim tekniklerini ve ekip lideri becerileri öğrenin.

    • Tuy Hòa, Vietnam

    Ingilizce

    Çevre Mühendisliği, atıkları korumak, kirliliği azaltmak, geri dönüştürmek, yeniden kullanmak ve işlemek, çevreyi korumak için yönetim çözümü ve sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmek için teknik ve teknolojinin temelidir.

    • Qui Nhơn, Vietnam

    Kampüste

    Kimyanın birçok spesifik alanı vardır. Kimyacılara göre, mevcut sosyal eğilimlerle birlikte, Kimya bölümü, farmasötik kimya, malzeme kimyası (inorganik ve organik), biyokimya, analitik kimya, petrokimya ve gıda kimyası gibi belirli alanları içerir. Mühendislik her zaman ülkenin ve Kimya'nın kilit bir endüstrisi olmuştur.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampüste

    Programın amacı, Bilgi Teknolojisi (BT) mühendislerini temel bilimsel bilgi, temel ve uzmanlaşmış BT bilgisi, BT sistemlerini oluşturmak ve yönetmek için uygun çözümleri, etik ve uygun profesyonel tutumlar, iletişim becerileri ve ekip çalışması ile analiz etme, değerlendirme ve seçme becerisine sahip olmaktır. ve toplumun kalkınma ihtiyaçlarını karşılamak için yaşam boyu öğrenme yeteneği.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Kampüste

    Bankacılıkta uzmanlık dersi, öğrencilere ticari bankaların operasyonları hakkında bilgi sağlar. Mezunlar, ticari bankalarda ve emanetçi olmayan aracılarda çalışabilecek.

    • Hanoi, Vietnam
    • Ecopark Township, Vietnam

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, öğrencilere konaklama endüstrisinde başarılı bir kariyer için gerekli teknik ve yönetim becerileri vermek için tasarlanmıştır. Müfredat, misafirperverlik, iletişim ve insan ilişkileri ile ilgili temel yetkinliklere odaklanır.