233 Lisans programlar içinde Türkiye for 2024

Lisans programlar içinde Türkiye for 2024Filter
    • Caserta, İtalya
    • Istanbul, Türkiye

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Napoli İkinci Üniversitesi (SUN) ve Okan Üniversitesi Sanat, moda ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından ortaklaşa tasarlanan Moda Tasarımı Çift Lisans Derecesi (üç yıllık derece), bir dönem paylaşımına dayalıdır ve kayıtlı öğrencilerin iki üniversitenin SUN'de üçüncü yıl ve Okan Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde dördüncü yıl derslerine katılmak ve "Moda için Tasarım" ve "Moda Tasarımı" alanlarında çift diploma almak.

    • Ankara, Türkiye

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü müfredatı, uluslararası otelcilik ve turizm endüstrisindeki pratik uygulamaları vurgulamaktadır.

    • Istanbul, Türkiye

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bölümümüz, tam donanımlı, yaşam boyu öğrenmenin öneminin bilincinde, gelişime açık, az sayıda seçilmiş öğrenci ile bireysel odaklı eğitim vermektedir. araştırma projeleri ve yaratıcılığı teşvik etmek.

    • Istanbul, Türkiye

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İlk öğrenci kohortunu 2013 sonbaharında kabul etmiş olan Mimarlık, küçük ama istikrarlı bir şekilde genişleyen bir bölümdür. Dünyadaki en iyi mimarlık okullarının akademik standartlarına uymayı ve mimari pedagoji ve pratikte en ileri seviyedeki düşünceleri dahil etmeyi hedeflerken, öğrencilerimize, güçlü bir sosyal sorumluluk, çevresel sorumluluk ve mesleki etik anlayışı kurmayı hedefliyoruz. .

    • Turkey Online, Türkiye

    Tam zamanlı

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Türk

    İnşaat Mühendisliği Bölümü İnşaat Mühendisliği ile ilgili inşaat, hidrolik, ulaştırma ve geoteknik bilgilerin yanı sıra temellerini içerir. Bölümün ilkesi, öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirmek nasıl araştırma, tasarım, plan yapmak için onlara öğretmek ve uygulamaktır.

    • Nicosia, Kıbrıs Cumhuriyeti
    • Istanbul, Türkiye

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler önemli siyaset karmaşık ve büyüleyici dünyasına öğrencilere tanıtır ve gerekli araçları anlaşılması için ve bunu analiz ile sağlamaktadır.

    • Paris, Fransa
    • Istanbul, Türkiye

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Moda Pazarlamasında Lisanslar, pazarlama, iletişim, dağıtım ve marka stratejileri açısından Doğu ve Batı arasındaki ikiliği keşfederken, yaratıcılığı ve yeteneği teşvik eden moda için sağlam bir iş müfredatına sahip olma olasılığını artıran bir yapıya sahiptir.

    • Ankara, Türkiye

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Uluslararası Ticaret ve Uluslararası Lojistik iki ayrı disiplin olarak anlaşılır olsa bile, bunlar büyük ölçüde birbirine bağımlıdır

    • Izmir, Türkiye

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, öğrencilere teorik bilgileri pratik becerileri olan ve gelecekteki profesyonel kariyerleriyle ilgili olan kapsamlı ve entegre bir çalışma programı sunar. Bölüm, öğrencileri sinema ve sinema dünyasında yeni nesil profesyoneller olmak için eğitmek için deneyimli akademik kadrosuyla ilgilenmektedir. Mezunlar yaratıcılıkları ve yetenekleriyle tanınırlar ve verilen eğitimlerle film ve medya endüstrisinin gereksinimlerini tam olarak karşılarlar.

    • Antalya, Türkiye

    Kampüste

    Ingilizce

    • Istanbul, Türkiye

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Altinbas University Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, öğrencileri ortak mühendislik disiplini dersleri ile sağlam bir mühendislik temeli ve donanım, yazılım ve uygulama dersleri ile sağlam bir bilgisayar mühendisliği temeli oluşturma konusunda eğitmeyi amaçlamaktadır.

    • Istanbul, Türkiye

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası Otel İşletmeciliği Lisansı ile uluslararası otel ve turizm endüstrilerinde operasyonel yönetim pozisyonlarında bulunmaya hak kazanırsınız. Bu 3 yıllık eğitim süresi boyunca Vatel öğrencileri kendi alanları için profesyonel, yasal, ekonomik ve temel dil bilgisi edinir, yönetim tekniklerini ve ekip liderliği becerilerini öğrenirler.

    • Diyarbakır, Türkiye

    Hayvan Biliminin mesleki anlamı hayvansal üretim mühendisliği olup, çiftlik hayvanlarının genetik yapısını ve çevre koşullarını iyileştirerek ekonomik, sağlıklı, güvenilir, kaliteli hayvansal ürünler elde etmeyi ve hayvansal üretimi artırmayı amaçlayan bir bilim dalıdır. Bu ilkeler doğrultusunda ekonomik önemi olan hayvanların yetiştirilmesi, yetiştirilmesi, beslenmesi, yem teknolojisi gibi konularda eğitim ve araştırma-uygulama çalışmaları Hayvan Bilimleri Anabilim Dalı'nın faaliyetleri arasındadır.

    • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Türkiye

    Türk, Ingilizce

    Akademik ve idari personel ile öğrencilere kaliteli bir çalışma ve eğitim ortamının sağlanmasının yanında ulusal ve uluslararası düzeyde bilime katkı sağlayacak akademisyenlerin ve eleştirel düşünebilen, sosyal sorumluluk sahibi, ileri düzeyde işletmeciik bilgilerine sahip mezunlar yetiştirmektir.

    • 22 C, Türkiye

    Ingilizce, Türk

    Mühendislik Fakültesi 1982 yılında Edirne'de kurulmuştur. Fakültemizde kurulan ilk bölüm Makine Mühendisliği Bölümü oldu. Fakültemizin eğitim kalitesi ve imkânları açısından gelişmesi ile ilerleyen yıllarda Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Gıda Mühendisliği Bölümü ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü bünyemize katılmıştır. Fakülte bünyesinde şu anda 91 akademik personel ve 25 idari personel görev yapmaktadır.