47 Lisans programlar içinde Rusya for 2024

Lisans programlar içinde Rusya for 2024Filter
    • Kursk, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Ana mesleki faaliyet türleri: İlaçların ve biyolojik olarak aktif ilaçların ve tıbbi cihazların geliştirilmesi, üretimi ve sertifikalandırılması. Canlı nesnelere dayalı tıbbi ve kozmetik ürünlerin modellenmesi ve elde edilmesi (spor kozmetikleri ve spor beslenmesi için diyet takviyeleri dahil). Bitki organizmalarının biyoteknolojisi.

    • Kursk, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Lisans öğrencisinin sosyal hizmetteki mesleki faaliyetinin temel amacı, yaşam kalitesi için bir endişe olarak kabul edilir ve bir kişinin kişisinin, ailesinin, toplumunun ve sosyal hizmetinin olanaklarının açıklanması, kişisel bir hizmet olarak kabul edilebilir. insanlara yardım et. Sosyal hizmet lisansı, kamu ve devlet kuruluşları aracılığıyla nüfusun sosyal olarak korunmasız kesimlerine doğrudan yardım sağlamaya, tıbbi veya hayır kurumlarında yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeye, yaşam krizlerinin üstesinden gelmeye çağrılır.

    • Moscow, Rusya
    • Saint Petersburg, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, uluslararası ve iç politikaları anlamak isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır ve hükümet ve politika oluşturma, uluslararası iş ve sivil toplum kuruluşları veya daha fazla çalışma için kariyer için mezunları hazırlar.

    • Moscow, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    HSE ve Londra Üniversitesi'nin akademik güçlerini birleştiren ve öğrencilerin Rusça ve İngiliz dereceleri kazanmalarını sağlayan, İngilizce öğretilen bir paralel derece programıdır. Dört yıl boyunca öğrenciler siyaset bilimi, tarih, ekonomi ve yabancı diller de dahil olmak üzere çok çeşitli konularda eğitim alırlar. Programın mezunları, iş, kamu hizmeti veya akademi alanlarında kariyerlerine başlamak veya eğitimlerine Rusya'da veya uluslararası alanda yüksek lisans yaparak devam etmek için iyi hazırlanmışlardır.

    • Moscow, Rusya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Rus Halkların Dostluk Üniversitesi yabancı uyruklu öğrenciler için çalışma Rusça yenilikçi lisans programına kabul duyurdu

    • Kazan, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol, Almanca, Fransızca, Rusça, İtalyan, Çince

    Rus dilini yabancı olarak eğiten önde gelen Rus üniversitesi, sizi KIU profesörlerinin kendi metodolojisi üzerine geliştirilen benzersiz “Yabancı Dil Olarak Rusça” lisans programına başvurmaya davet ediyor. Metodoloji etkinliğini zaten 5 yıl kanıtlıyor. Öğrencilerin %98'i programı başarıyla tamamlamaktadır. Eşsiz metodikler, çalışmaların başında ana dilinizi kullanmayı varsayar. Çalışmalar için herhangi bir aracı dil bilmenize gerek yoktur. Tüm profesörler, yabancı dil yeterliliği (A0-C2) olarak Rus Dili konusunda farklı amaçlar için eğitim alan ve sınavlara giren uluslararası sertifikalı test uzmanlarıdır. Son sınıfta öğrenciler, Rus dili üzerine yapılan uluslararası devlet sınavını yabancı yeterlilikten ücretsiz olarak geçebilirler. Bu sertifikanın sınırsız geçerlilik süresi vardır ve herhangi bir ülkedeki Rusça dil yeterliliğinin lisansüstü seviyesini teyit eder. Program, Rus dili ve Rusça çalışmaları ile ilgilenen herkes için uygundur. Mezunlar, herhangi bir ülkede dilbilim kurslarının tercümanı ve öğretmeni olarak çalışabilirler. Program, yabancı öğrenciler tarafından Rus dilinde uzmanlaşmış dil becerilerine hakim olmayı amaçlamaktadır. Eğitim, yabancı izleyicilerle çalışırken çeviri ve pedagojik uzmanlaşmada daha fazla profesyonel kullanım için Rus dili alanında teorik bilgi ve pratik becerilerde uzmanlaşmayı amaçlamaktadır.

    • Moscow, Rusya
    • Saint Petersburg, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, güncel teknoloji ve metodolojiyi kullanarak veri toplayan ve işleyen uzmanlar yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Birinci sınıf öğrencileri, Beşeri Bilimler, Sosyal Bilimler ve eleştirel düşünme, pratik beceriler ve sosyolojik araştırma metodolojisi geliştirmelerine yardımcı olan birkaç ek ders alırlar.

    • Moscow, Rusya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Rus Halkların Dostluk Üniversitesi eğitim alanlarında lisans ve yüksek lisans programına kabul "Rusya ve komşu bölgeler" duyurdu

    • Moscow, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Rusça

    Programın amacı, mezunları yönetsel karar verme, pazar araştırması, finansal analiz ve muhasebe, yönetim iletişimi vb. gibi çeşitli mesleki faaliyetlere hazırlamaktır. Program, küresel bir pazar ortamında yönetimin ve iş yapmanın uluslararası yönlerini vurgulamaktadır. Öğretim Rusça (1. Yıl ve 2. Yıl) ve İngilizce (3. Yıl ve 4. Yıl) olarak verilmektedir.

    • Kazan, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Program liderleri, üst düzey yöneticileri hazırlar. Proje odaklı eğitim, uluslararası iş ortamında modern yöneticiler için gerekli olan temel yetkinlikleri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Geleneksel işletme kurslarına, uluslararası ekonomik ortamın özelliklerine ve eğitim uygulamasında bir avantaj olan kişisel gelişime çok dikkat edilir.

    • Novosibirsk, Rusya

    Kampüste

    Rusça

    Bu uzmanlığın bir parçası olarak, öğrenciler çeşitli türlerde radyo programları oluşturma sürecine tamamen dalmış durumdalar: haber bültenleri, analitik programlar, konuşma şovları, diğerlerinin yanı sıra müzik bültenleri. Her öğrenci kendisini muhabir, sunum yapan kişi, editör veya ses mühendisi olarak deneyebilir. Bu programda ders veren eğitmenler, Novosibirsk radyo istasyonlarında çalışan radyo muhabirleri, ses mühendisleri ve editörler olarak çalışıyor.

    • Irkutsk, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Rusça

    Program, dilbilim (Rus dili), diller arası ve kültürlerarası iletişim alanında ve ayrıca yeni bilgi teknolojileri alanında uzmanlık eğitimine odaklanmıştır. Program sadece yabancı uyruklular içindir.

    • Irkutsk, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Günümüzde tüm ülkeler uçak filolarını geliştirme ve yenileme eğilimindedir. Bu modern lisans programı, havacılık ekipmanlarının onarımı ve işletilmesi için teknolojilerin sürekli iyileştirilmesine odaklanan ve havayollarının istikrarlı bir şekilde gelişmesini sağlayan nitelikli havacılık ekipmanı bakımı uzmanları hazırlar.

    • Moscow, Rusya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Rusça

    Program, hidromekanik, hidropnömatik ve özel amaçlı motorlar alanında uzman yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Eğitim eğitimleri uygulamalı hidromekanik, pompalar ve hidrolik türbinler, çeşitli amaçlar için hidrolik tahrikler, pnömatik tahrikler, robotik, mekatronik konularını kapsamaktadır. Öğrenci ayrıca, yüksek verimli, çevre dostu pistonlu ve kombine içten yanmalı motorların, kara, su ve hava araçları için harici ısı beslemeli motorların, kara, su altı ve uzaya dayalı enerji santrallerinin, küçük mekanizasyon araçlarının geliştirilmesi, araştırılması ve bakımı üzerinde çalışır. .

    • Korolyov, Rusya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Rusça

    Uzmanlık, eğitim profili ile belirlenen uygulamalı faaliyet alanlarında sanatsal, yaratıcı, proje etkinlik toplantısı faydası ve estetik insan ihtiyaçlarını yerine getirme yetkinliğine sahip yüksek nitelikli profesyonelleri eğitmeyi amaçlamaktadır.