265 Lisans programlar içinde Polonya for 2024

Lisans programlar içinde Polonya for 2024Filter
    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Wroclaw Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İdare ve İktisat Fakültesi, 16. yüzyılın başındaki kökleri ve 9 Nobel Ödülü sahibi Alma Mater'i kazanan Mater, sizi üç yıllık Lisans programı olarak kabul eden İşletme ve İdare'ye kabul etmekten onur duyar. iş dünyasının gelecekteki liderlerine. Program maksimum esneklik için tasarlanmıştır. İlk iki yıl boyunca tüm öğrenciler aynı program yapısını takip eder.

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu BA kursu, görüntü yönetmeninin senaryoları anlamlı ve teşvik edici filmlere çevirme işbirlikçi sürecine katıldığı birçok yolu araştırıyor. Görüntü yönetmenini film yapım sürecinin tüm aşamalarına dahil etmeye inandığımız için yapım öncesi, sette ve renk düzeltme üzerinde çalışıyoruz. Polonya sinematografisinin en ünlü isimlerinden biriyle alıştırmalar, atölyeler ve ustalık sınıfları. Sinematografinin tarihi ve gelişimine ilişkin eleştirel ve analitik çalışma, öğrencilerimize gelecekteki kariyerlerinin sanat ve zanaatında sağlam bir temel sağlar. Amaç, yukarıda belirtilen tüm görüntü yakalama yöntemlerini kullanarak öğrencilerin teknik bilgi ve becerilerini geliştirmek ve genişletmektir. Eğitimlerini Polonya'da tamamlayan sinematografi mezunları, Kuzey Amerika kıtasının yanı sıra Avrupa'da da büyük talep görüyor ve reklam, video ve büyük bütçeli yapımlar için işe alınıyorlar.

    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası İlişkilerde Küresel Çalışmalar uzmanlığı programı, küreselleşme mekanizmalarını ve yerel ve küresel olaylar ve fenomenler arasındaki bağımlılıkları anlamak isteyen tüm uluslararası ve Polonyalı aday öğrencilere yöneliktir. Küresel araştırmaların temel varsayımı, ana araştırma ve öğretim konusu olarak küreselleşmeye odaklanmaktır. Ulusal devlet açısından küreselleşmeyi analiz etmez. Bunun yerine, küresel çalışmalar küreselleşmeyi merkeze koymakta ve bunu, belirlenmiş ve benzer koşulları tüm ulusal ve uluslararası aktörlere dayatan karmaşık ve özerk bir süreç olarak incelemektedir. Küresel Çalışmalar, çağdaş bilimlerin herhangi birinin varsayımları ve yöntemleriyle pek tanımlanmamaktadır. Bunun yerine, ekonomi, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimleri, antropoloji, sosyoloji, alan çalışmaları, kültürel ve etnik çalışmaların yanı sıra yeryüzü ve yaşam gibi doğa bilimlerinin bazı unsurlarının çeşitli teorik yaklaşımlarını birleştirdikleri için multidisipliner ve disiplinler arası bir karaktere sahiptirler. bilimler veya fizik.

    • Torun, Polonya
    • Poznań, Polonya
    • + 4 more

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    6 yarıyıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    • Katowice, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Finans ve İşletme Muhasebesi, İngilizce olarak verilen tam zamanlı bir lisans derecesi programıdır. Program sizi "işletmenin dili" olarak bilinen modern finans ve muhasebe dünyasıyla tanıştıracak.

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı

    42 aylar

    Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    Makine Mühendisliği eğitimi, mezunlara kapsamlı teknik eğitim ve kendi gelişim yollarını seçme imkanı verir. Mevcut uzmanlıklar, mekanik ve makine yapımında sizi en çok ilgilendiren şeyleri keşfetmenizi sağlayacaktır.

    • Gdańsk, Polonya

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Çalışmaların amacı, makinelerin yapımını, imalatını ve işletimini içeren yaygın olarak anlaşılan makine mühendisliği alanında uzmanlar yetiştirmektir. Çalışma programı, ilk dört yarıyıl boyunca öğrencilere verilen makine mühendisliğinin temel konularında dersler, öğreticiler ve laboratuvar derslerini içerir. Tasarım ve Üretim Mühendisliği uzmanlığının mesleki seçmeli konuları son üç yarıyılda yapılır.

    • Olsztyn, Polonya

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İngilizce öğretilen Lisans çalışmasının programı, çevre mühendisliği ve sürdürülebilir kalkınma ile ilgili sorunlara odaklanmaktadır. Mezunlar, matematik, fizik, kimya ve mikrobiyoloji gibi temel konularda genel bilgilere dayalı mühendislik becerilerine sahip olacaklardır.

    • Kraków, Polonya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, muhasebenin temelleri ve uluslararası, yönetsel ve finansal yönleri hakkında bilgi yaymayı amaçlamaktadır. Finans alanında program, kurumsal finansman, kurumsal finansman yönetimi, kamu finansmanı, uluslararası finans, finansal piyasalar, finansal analiz, küresel bankacılık, AB fonlarının satın alınması gibi alanları içermektedir.

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    Bu uzmanlığın tamamlanması, sizi PR iletişim stratejileri oluşturma ve imaj şekillendirme alanında çalışmaya ve ayrıca kampanya yönetiminde işbirliği ve medya ile işbirliği sırasında sosyal ve iş çevresi ile olumlu ilişkiler kurmaya hazırlar.

    • Szczecin, Polonya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    MUS Navigasyon mezunu olarak, diplomalarımız dünya çapında tanındığından, herhangi bir ülkenin bayrağı altındaki herhangi bir gemide çalışmaya başlayabilirsiniz. Deniz hizmetiniz toplam beş yılı aştığında ve merkezi bir sınavı geçtikten sonra, denizde veya karada seyreden herhangi bir geminin kaptanı olabilirsiniz.

    • Kraków, Polonya

    Tam zamanlı

    4 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Kraków, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Avrupa Çalışmaları Lisans Programı, Una Europa ittifakı içindeki sekiz üniversite tarafından düzenlenen benzersiz bir ortak programdır. Öğrencilere Avrupa Birliği ve Avrupa devletleri ve toplumlarının yönleri ve değerleri hakkında temel bir anlayış kazandırmayı amaçlayan çok disiplinli bir programdır.

    • Online Poland

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İnşaat Mühendisliği Fakültesi, Cracow University of Technology en büyük fakültelerinden biridir ve aynı zamanda potansiyel inşaat mühendisleri yetiştiren en önde gelen Polonya fakülteleri arasındadır. Fakülte, Yapı ve Mühendislik Yapıları, Yol Mühendisliği, Demiryolu Mühendisliği, Malzeme ve Yapı Mekaniği, Köprü ve Yeraltı Yapıları, Yapı Teknolojisi ve Yönetimi dahil olmak üzere 14 uzmanlık sunmaktadır. Avrupa Mühendislik Eğitiminin Akreditasyonu Ağı Tarafından Onaylandı

    • Gdańsk, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    Beden Eğitimi ve Spor Üniversitesi'ndeki (GUPES) Turizm ve Otelcilik (Lisans düzeyi) programı, dinamik bir ortamda çalışmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Turizm ve Rekreasyon alanındaki çalışmalar, geniş anlamda anlaşılan turizm, rekreasyon ve misafirperverlik ile ilgilenen kişilere yöneliktir. Mezun, hem sosyal hem de temelinde ortaya konan edinilmiş bilgi ve becerilerle ilgili kapsamlı yeterliliklere sahip bir kişi olmaktır.