10 Lisans programlar içinde Müzikoloji içinde Kuzey Amerika for 2024

Lisans programlar içinde Müzikoloji içinde Kuzey Amerika for 2024Filter
    • Charlotte, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Pfeiffer University , müzik performansı, kompozisyon, sanat yönetimi, ibadet müziği direktörleri, özel okul öğretmenleri ve daha fazlasını içeren çeşitli kariyer yollarında müzisyen olarak kariyer için vokalist ve enstrümantalist hazırlar. Programlarımız, profesyonel bir programın yüksek sanatsal standartlarını, bir liberal sanat eğitiminin entelektüel zorlukları ve akademik genişliği ile birleştiren bir eğitim deneyimi aracılığıyla öğrencileri liderlik pozisyonları için eğitir.

    • Nampa, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    NNU'nun Müzik Lisans Derecesi, öğrencilerin müzik yaratma, gerçekleştirme ve takdir etme konusundaki mükemmelliği içinde gelişir. Bu multidisipliner derece, müzik endüstrisi, genel müzik, ibadet ve müzik bakanlığı ve uygulamalı vurgu üzerine vurgu seçimi ile geniş müziğin temellerine odaklanır.

    • Lebanon, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Müzikte Sanat Lisansı, sizi müzik performansı, eğitim, tiyatro ve sanat ve beşeri bilimlerdeki diğer birçok alanda bir kariyere hazırlamak için tasarlanmış ilgi çekici bir derece programıdır. Yetenekli öğretim üyelerimiz ve küçük sınıflarımız, müzik becerilerinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan bire bir rehberlik sağlar. Müzik öğrencileri için çok sayıda burs fırsatı vardır ve uzun performans toplulukları listemiz, yeteneklerinizi ve deneyiminizi geliştirirken size kampüse katılma şansı verir.

    • Riverside, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Bachelor of Arts in Music, profesyonel öncesi program veya çift anadal gibi diğer ilgi alanlarını takip ederken müzik eğitimi alma şansı sunar. Bu programdaki öğrenciler müziği özel dersler, üniversite topluluklarına katılım ve ya tek başına bir resital ya da öğrencinin seçeceği bir final projesi aracılığıyla keşfederler.

    • Lexington, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Küçük sınıflar ve seçkin öğretim üyeleriyle bire bir etkileşim yoluyla, müzik bölümleri müzik icra etme, yaratma, bağlamsallaştırma ve analiz etme becerilerini geliştirir ve bölümün derslerine, topluluklarına, uygulamalı derslerine ve etkinliklerine katılarak müzikal ilgi alanlarını sürdürme fırsatlarına sahiptir. .

    • Wentzville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Urshan, daha yüksek profesyonel müzik dereceleri arayan Apostolik öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaktan onur duyar. Bachelor of Music, öğrencileri yüksek lisans çalışmalarına hazırlarken aynı zamanda kilise müziği becerilerini geliştirmek için oluşturuldu.

    • Newberry, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bachelor of Arts in Music programı, performans sergilemekten zevk alan ve müziğin armağanını dünyayla paylaşarak bir kariyer yapmak isteyen öğrenciler içindir.

    • Amherst, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Müzik ve Dans Bölümü, yerleşik ve yenilikçi pedagojik yaklaşımların bir kombinasyonu aracılığıyla Commonwealth ve ötesinden öğrenciler için kapsamlı bir eğitim sağlar. Fakülte, öğrencilere odaklanarak ve onları günümüz dünyasında başarılı olmak için becerilerle donatırken tüm sanatsal potansiyellerini gerçekleştirmeleri için ilham vererek işbirliği içinde çalışır.

    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Küresel Caz Çalışmaları Bachelor of Arts, UCLA'nın güçlü caz çalışmaları ve dünya müziği vakfı üzerine inşa ederken, öğrencileri cazın müzikal ve politik dünyaları dönüştürme kapasitesi hakkında küresel düşünmeye teşvik eder.

    • Toronto, Kanada

    Ingilizce

    Müzik İbadet Sanatları BA akışı, müzik bakanlığında kariyer arayan öğrenciler için bütünsel bir program sunar. Hem kiliseye hem de topluma hizmet eden bu derece, kendine güven ve teolojik farkındalıkla ibadet müziğinde ustalıkla liderlik etmek için müzikal, İncil ve pratik olarak sağlam bir temele sahip olmanızı sağlar.