176 Lisans programlar içinde Kimya içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Lisans programlar içinde Kimya içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Lawrence Township, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Rider'ın kimya programı, akademi, hükümet, endüstriyel bilim, fen eğitimi, tıp, sağlık hizmetleri ve araştırma alanlarındaki kariyerler için sağlam bir basamak görevi görüyor. Rider'daki kimya öğrencileri kimyanın beş alanında zorlu ve ilgi çekici deneyimlere sahiptir: analitik, inorganik, organik, fiziksel kimya ve biyokimya. İlk yılınızdan itibaren öğrenci ve öğretim üyesi işbirliğini ve uygulamalı öğrenmeyi teşvik eden teşvik edici bir sınıf ortamında öğrenin. Öğrencilere hem akademik yıl hem de yaz aylarında bol miktarda araştırma fırsatı sunulmaktadır.

    • Evansville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kimya, kendilerini endüstriyel çalışmalara veya kimyada yüksek lisans eğitimine hazırlamak isteyen öğrencilere ve ayrıca lisans derecesi için Üniversite Çekirdek Müfredatındaki fen gereksinimlerini karşılamak isteyen öğrencilere hizmet eder; tıp, diş hekimliği, mühendislik, eczacılık ve hemşirelik gibi birçok alanda meslek öncesi gereksinimleri karşılamak; ya da Indiana eyaletinde ortaokul öğretmenleri olarak sertifikalandırma için kimyadaki gereklilikleri yerine getirmek.

    • Boston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu tam zamanlı, dört yıllık programda, organik kimya, analitik kimya, fiziksel kimya, inorganik kimya, biyokimya ve stereokimya gibi konularda geniş bir temel kimya bilgisi kazanacaksınız.

    • Lacey, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    Sağlık, adli tıp veya araştırma alanında kariyer başlatmak için güçlü bir bilim temeli oluşturmaya hazır mısınız? Kimya sizin için doğru bölüm olabilir.

    • Fairmont, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Fairmont State University Kimya derecesi için gerekli olan dersler ve müfredat, Kimyasal ilkelerden Biyokimyaya, Amerikan Kimya Derneği tarafından onaylanmıştır. Fairmont State University Kimya eğitmenleri, modern kimyanın temellerine odaklanır.

    • Tampa, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program kimya öğrencilerini iş piyasasına girmeye veya eğitimlerini lisansüstü düzeyde sürdürmeye hazırlar. Araştırma projeleri, yayın fırsatları, stajlar ve dersler, öğrencilere hem ders hem de laboratuvar deneyimi sağlar.

    • Hammond, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Güneydoğu'daki kimya lisans programı, öğrencilere endüstride veya sağlık mesleklerinde bir kariyere veya kimya veya ilgili alanlarda lisansüstü eğitime hazırlanmak için modern kimya ilkeleri konusunda kapsamlı eğitim sunmak üzere tasarlanmıştır. Kimya çalışması, öğrencilerin çevre bilimi, hukuk, eğitim ve işletme gibi diğer disiplinlerdeki bilimsel okuryazarlığını geliştirmek için de önemlidir.

    • Harrisonburg, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kimya ve Biyokimya Bölümü, biyokimya, malzeme kimyası ve kimya/kimya eğitimindeki konsantrasyonlar için Amerikan Kimya Derneği Akredite Programlarının gereksinimlerini karşılayan konsantrasyonlarla kimya dalında lisans derecesi sunar.

    • Chicago, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Maddenin yapı taşlarını ortaya çıkarın. Maddelere ve bunların etkileşimlerine odaklanan kimya, maddenin nasıl ve neden olduğunu araştırır.

    • Owings Mills, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kimya, tüm bilimlerin temelini oluşturan üç temel alandan biridir ve fiziksel dünyayı tam olarak anlamak için gereklidir. Stevenson'da, American Chemical Society'nin (ACS) gerekliliklerine uygun olarak planlanan Kimya Lisans Programımız, kimya öğrencilerine kapsamlı bir kurs yelpazesi sunar ve herhangi bir bilimsel veya teknolojik kariyer için mükemmel bir altyapı sağlar.

    • Lamoni, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kimya alanında uzmanlaşan Graceland öğrencileri, isterlerse onları lisansüstü eğitime hazırlamakla kalmayıp, aynı zamanda zorlu kurslar aracılığıyla onlara problem çözme becerileri kazandıran uygulamalı bir eğitime erişim kazanırlar. Kimya fakültesi, her profesörün doktora derecesine sahip olmasıyla en yüksek akademik mükemmellik seviyesini koruyor. Daha da önemlisi, öğrenciler, diğer üniversitelerdeki öğrencilerin karşılaşmak için yüksek lisansa kadar beklemek zorunda kalabilecekleri gelişmiş enstrümantasyonla doğrudan çalışma becerisine sahip olurlar.

    • Melbourne, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Alzheimer hastalığının gizemlerini keşfetmek, yaşamı sürdüren ilaçların geliştirilmesine yardımcı olmak veya nanoteknolojinin yeni uygulamalarını keşfetmek istiyorsanız, bir kimya derecesi ihtiyacınız olan bilgi ve deneyimi sunar.

    • Nashville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kimya eğitiminde Bachelor of Science, geniş bir bilim anlayışı, akredite eğitim eğitimi ve uygulamalı araştırma deneyimi sunar. Bu disiplinler arası program, 6-12. sınıflarda etkili bir eğitimci olmak, bilim alanında kariyer yapmak veya lisansüstü okula geçmek için bir temel sağlar.

    • Waukesha, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir şişe bira yapmak, daha güçlü yapı malzemeleri oluşturmak, bir suç mahallinde bırakılan ipuçlarını analiz etmek, çevredeki kirleticileri izlemek, hastalıklarla savaşmak için yeni ilaçlar yaratmak - bunların hepsi eylem halindeki kimya örnekleridir. Soruşturma. Araştırma. Yaşamın temel yapı taşlarının inceliklerini anlamak. Kimya çalışması, dünyanın harikalarını en temel haliyle keşfetmeye bir davettir.

    • Chicago, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    127 saat

    Kampüste

    Ingilizce

    Adli kimya, kimyanın adli araştırmalara uygulanmasıdır. Illinois Tech, Chicago bölgesinde adli kimya alanında lisans derecesi sunan tek üniversitedir. Adli ve kontrollü maddelerin analizi, tespiti ve karakterizasyonu için hem geleneksel kimya hem de kimyasal, biyokimyasal ve enstrümantal tekniklerde güçlü bir arka plan kazanın. Adli uygulama için kimya bilimi ve kimyasal, biyokimyasal ve enstrümantal analiz konusunda sistematik eğitim kazanın.