746 Lisans programlar içinde Kanada for 2024

Lisans programlar içinde Kanada for 2024Filter
    • Montreal, Kanada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İlahiyat Lisans programı, Hıristiyanlığın tarihine, teolojisine ve kültürel geleneklerine zengin bir giriş sağlar. Öğrenciler bu programa farklı mezheplerden ve kültürlerden davetlidir. İnancınızın bilgisinde büyüyecek, manevi yaşamınızı derinleştirecek ve eleştirel düşünme için donanımlı olacaksınız. BTh, McGill Üniversitesi'nde Presbyterian College aracılığıyla kayıtlı bir lisans programıdır. Öğrenim ücretlerinizi Kolej aracılığıyla ödersiniz ve Kolej'in topluluk / ibadet hayatına katılırsınız. Önde gelen bir Kuzey Amerika Üniversitesinde eğitim almanın tüm avantajlarına ve ayrıca derecenizi sürdürürken Hristiyan topluluğunun ve arkadaşlığın desteğine sahip olacaksınız. Kolej aracılığıyla kaydolan uluslararası öğrenciler, Kanadalı öğrenciler tarafından ödenenlere uygun öğrenim ücretlerini öderler.

    • Online Canada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Lisans Bilişim Teknolojisi (Bilgisayar ve İletişim Ağları) Onur programına katılarak, dört yıllık bir lisans derecesi elde etmek için seçilmiş Ontario öğrencileri grubunun bir parçası olacaksınız.

    • Church Point, Kanada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Fransızca

    Bu program öğrencilere şirketlerde yönetim fonksiyonlarını yerine getirmek için gerekli becerileri edinmesini ve geliştirmesini sağlar. Eğitim, öğrencinin şirketin tüm alanlarında etkili olmasını sağlayan genel bir eğitim sunar. Mezun akıcı bir şekilde Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Program, yüksek öğrenime devam etmek isteyenler için sağlam bir akademik eğitim vermektedir.

    • Paris, Fransa
    • Montreal, Kanada
    • + 6 more

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Emlak İşletmeciliği alanında İngilizce öğretilen lisans programı Paris Kampüsü'nde verilmektedir. Bu program gayrimenkul alanında son derece saygın bir mesleki eğitim sunacaktır. İlgili profesyonel, politika ve iş topluluklarıyla yakın istişarede bulunularak geliştirilmiştir ve profesyonel kariyere yoğun ve hızlı bir giriş sağlamayı amaçlamaktadır. Gayrimenkul yönetimi, satış, ortak mülkiyet yönetimi ve varlık yönetimi hakkında kapsamlı bilgi kazanacaksınız. Program, aktif öğrenme yöntemlerinin bir kombinasyonu kullanılarak verilmektedir ve konuk dersler ve seminerler aracılığıyla endüstriden öğretim programımıza önemli girdiler sağlanmaktadır. Gayrimenkul dinamik, sosyal ve yüksek kazançlı bir meslektir. Ticari (endüstriyel, ofis ve perakende) ve konut mülklerinin çoğunu kapsar. Gelin ve Groupe ESPI ile çalışın!

    • Kitchener, Kanada
    • Waterloo, Kanada
    • + 6 more

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Conestoga'daki Uluslararası İşletme Yönetimi programı, öğrencileri uluslararası iş çabalarını yönetmek ve küresel şirketlerde çalışmak için gerekli becerilerle donatmak için tasarlanmış dört yıllık bir İşletme Lisans (Başarılar) programıdır.

    • Langley City, Kanada
    • Richmond, Kanada

    Tam zamanlı

    18 aylar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    En üst sıralarda yer alan bir Kanada üniversitesinde temel liderlik becerilerini geliştirin

    • Winnipeg, Kanada

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Fransızca

    Biyokimya ve mikrobiyolojide ortak bir ana dal ile Fen Bilimleri Lisans derecesi, öğrencilerin yaşamın işleyişi hakkında mikroskobik ölçekte üstün bilgi edinmelerini ve laboratuvarda ileri beceriler geliştirmelerini sağlar.

    • Hamilton, Kanada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Felsefe, gerçek, Tanrı, ölüm, güzellik, bilgi ve gerçeklik gibi önemli kavramları netleştirmek ve yorumlamak için kullanılır. Bu kavramlar, kendini anlama ve dünyayı yorumlamada önemli bir rol oynamaktadır.

    • Victoria, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilinmeyen bir iklimde, değişime öncülük edebilecek ve iş yapma şeklimizi yenileyebilecek turizm ve konukseverlik liderlerine ihtiyacımız var. Her şey planlanamaz. Bu program sizi küresel turizm ve otelcilik endüstrisindeki fırsatlara, trendlere ve sorunlara maruz bırakacak ve sizi bu alanda başarılı olmanız için gereken araç ve bilgilerle donatacaktır.

    • Lethbridge, Kanada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Çevre bilimi lisans derecesi, Dünyanın doğal sistemlerini ve biz insanlar olarak onlarla nasıl etkileşim kurduğumuzu anlamaya odaklanır. Çevre bilimi alanında uzman bir kişi, doğal ve insan yapımı sistemlerin nasıl çalıştığını anlamak için gerekli olan doğa ve fizik bilimleri alanında uygun bir altyapı sağlayacaktır. Size insanlığın küresel çevresel değişimdeki rolünü takdir etmeniz için gereken geniş bir bakış açısı sağlayacaktır.

    • Ottawa, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    Gazetecilik okurken dünya kültürü ve tarihini derinlemesine anlamak isteyenler için Carleton, Gazetecilik ve Beşeri Bilimler Lisans derecesi sunmaktadır. Bu yoğun lisans programındaki öğrenciler, zamanlarının yaklaşık yüzde 40'ını temel gazetecilik dersleri alarak geçirirler. Yazma ve haber yapma, mesleki etik ve medya hukuku konularında profesyonel eğitim alırlar ve gazete, radyo, televizyon ve yeni medya haberciliğine uygun becerileri öğrenirler. BJ-Hum öğrencileri geri kalan zamanlarını sanat tarihi, klasikler, edebiyat, felsefe, siyaset bilimi ve din üzerinde çalışarak geçirirler. Birkaç derece programı odaklanma ve genişlik arasında böyle bir denge sağlar.

    • Ottawa, Kanada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Fransızca

    Yönetim ve sosyal bilimleri birleştiren bu program, yoksulluk, ayrımcılık ve iklim krizi gibi sosyal sorunları çözmenin yeni yollarını keşfetmenize yardımcı olur. Bu programda, bu köklü sorunların yanı sıra ilgili sistem ve kurumlar hakkında daha derin bir anlayış kazanacaksınız. Ayrıca, olumlu ve sürdürülebilir bir değişim yaratmak için topluluğunuzu harekete geçirmeye yardımcı olabilecek organizasyon ve sosyal girişim modellerini keşfedeceksiniz.

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    LaSalle College Vancouver , Lisans Derecesi Moda Tasarımı Derecesi sunmak için Kanada'daki bir avuç okuldan biridir. Kanada'nın moda başkenti Montréal'deki LaSalle College'ın köklerine dayanan bir öğretim modelinde yer alan öğrenciler, en iyi endüstriden öğrenerek, modadaki dinamik dünyada başarılı bir kariyer oluşturmak için gereken becerileri ve eğitimi öğreniyorlar. Öğrenciler terzilik, düz kalıp hazırlama, drapaj, tekstil ve bilgisayar kalıp hazırlama dahil olmak üzere moda tasarımının temellerini inceler.

    • Regina, Kanada

    Tam zamanlı

    76 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    İnşaat Yönetimi Lisans (BCM) lisans programı, Saskatchewan'da öğrencilere ek iki yıllık bir çalışma ile diploma sonrası bir lisans derecesi kazanma fırsatı sunan benzersizdir. Program, inşaat sektöründeki eğitimli profesyoneller için endüstri ihtiyaçlarına ve küresel eğilimlere yanıt olarak geliştirilmiştir.

    • Nantes, Fransa
    • Montreal, Kanada

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    DN MADE'in Uluslararası Sınıfı / 3. yılı, lisans seviyesinin üçüncü (son) yılı boyunca Fransız öğrencileri, uluslararası öğrencileri ve Fransız lisans derecesini tamamlamak isteyen ortak okullarımızdan akademik değişim dönemindeki öğrencileri ağırlıyor. çalışmalar. Bu program, kültürlerarası bir bağlamda gelişmek ve profesyonel tasarımcılar tarafından denetlenen grup projelerinde uluslararası öğrencilerle işbirliği yapmak için özel bir fırsat sunuyor.