85 Lisans programlar içinde Hong Kong for 2024

Lisans programlar içinde Hong Kong for 2024Filter
    • Kowloon Tong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme Lisans (Hons) programı, genel eğitim ve yüksek kaliteli işletme çalışmalarının entegre bir birleşimidir. İşletme çalışmalarına büyük ilgi duyan öğrenciler için tasarlanmıştır. Kabul edilen öğrenciler, ortak bir 1. Yıl müfredatını tamamlayarak farklı konsantrasyonları araştırabilir ve 1. Yıl sonuna kadar konsantrasyonlarını beyan etmelidir.

    • Kowloon, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Otel ve Turizm İşletmeciliği Lisans (Hons) Programı çok disiplinlidir ve öğrencileri otel, turizm ve etkinlik endüstrisindeki çok çeşitli karmaşık, yönetimsel ve uzmanlaşmış iş faaliyetleri için mesleki bilgi ve becerilerle donatır. Lisans programının üç uzmanlığı vardır: Otel Yönetimi, Akıllı Turizm ve Otelcilik ile Etkinlik ve Deneyim Yönetimi ve iki ikincil ana dal: Yapay Zeka ve Veri Analitiği ve İnovasyon ve Girişimcilik. Otelcilik, turizm, etkinlik ve deneyim ile daha geniş hizmet sektörlerindeki teori ve pratiği müşteri hizmetleri odaklılıkla birleştirerek çeşitli sektör pozisyonları için donanımlı mezunlar üretir. Mezunlar, yerel veya uluslararası düzeyde bu endüstrilerde yönetim düzeyindeki pozisyonlara hızla ilerleyebilirler. Öğrenciler müşteri odaklı, analitik ve bağımsız olmayı öğrenir ve iletişim ve liderlik becerilerini geliştirir. Ayrıca dinamik otel, turizm, etkinlik ve deneyim endüstrilerinin karşı karşıya kaldığı artan zorlukların üstesinden gelmek için küresel bir bakış açısı kazanıyorlar.

    • Fayette, Amerika Birleşik Devletleri
    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    UIU'da bir İletişim Çalışmaları olarak, iletişimin yaşamımızdaki merkezi rolünü öğreneceksiniz. Çeşitli iletişim hedeflerini tanımlamayı, analiz etmeyi ve değerlendirmeyi ve mesajları karmaşık durumların taleplerine başarıyla uyarlamayı öğrenme olanağına sahip olacaksınız.

    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Günümüzün küreselleşmiş ve rekabetçi iş ortamında, lojistik şirketlerinin ve işletmelerinin modern lojistik ve iş fırsatlarını belirlemesi, ele geçirmesi ve yönetmesi gerekir. Başarılı olabilmek için operasyonlarında verimli olmaları ve ortam, pazar ve müşteri beklentilerindeki değişikliklere uyum sağlayabilmeleri gerekir. Öğrencilerin ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için, bu şema öğrencileri küresel bağlamda modern organizasyonlarda ve işletmelerde lojistik ve kurumsal süreçlerin yönetiminde uzmanlaşmış becerilerle donatmak için geliştirilmiştir.

    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    PolyU, QS World University Ranking 2021'de 75.'ye ve QS World University Ranking'de Konu 2020'ye göre Dilbilimde 45. sıraya tırmanıyor. Bu BA programı, öğrencileri 21. yüzyılda yetkin İngilizce dili profesyonelleri ve sorumlu küresel vatandaşlar olmaları için yetiştirmeyi amaçlıyor. Yeni mezunlar, yüksek düzeyde İngilizce ve profesyonel iletişimin gerekli olduğu medya ve gazetecilik, perakende, insan kaynakları, halkla ilişkiler, pazarlama ve reklamcılık, yayıncılık, eğitim ve kamu hizmetinde iş bulurlar.

    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu Program, halkla ilişkiler, pazarlama, yönetim ve uluslararası etkinlik yönetimi alanlarında sağlam bir temele sahip halkla ilişkiler uzmanlarının gelişimine yönelik benzersiz bir program sunar.

    • Hong Kong, Hong Kong

    Kampüste

    Ingilizce

    • Hung Hom, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Öğrenmek ve öğretmek temel faaliyetlerimizdir. Öğrencilerimizin mesleki yeterliliklerini beslemeye ve çok yönlü gelişimlerini desteklemeye kendimizi adadık.

    • Hung Hom, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    LMS, lojistik ve denizcilik alanlarında yüksek kaliteli araştırma, profesyonel eğitim ve nakliye, nakliye ve tedarik zinciri ve operasyon yönetimi ile ilgili danışmanlık faaliyetlerini içeren inovasyon odaklı eğitim ve burs sağlamayı amaçlamaktadır.

    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, yurtdışındaki staj eğitim fırsatları ile öğrencileri profesyonel koçlara dönüştürüyor, ünlü Greater Bay Area ve Hong Kong spor organizasyonları, öğrencilere spor liderleriyle diyalog kurma, bağlantılar kurma, bilgi ve becerileri zenginleştirme ve temel atma konusunda büyük bir şans sağlayacak. gelecekteki kariyerler için.

    • Kowloon Tong, Hong Kong

    Kampüste

    Ingilizce

    Muhasebe Lisansı (Onur Derecesi) kapsamlı muhasebe programı, kamu ve özel sektörde iş liderleri olarak profesyonel kariyer arayanlar için uluslararası standartlarla bir araya geldi. Muhasebe, finansal analitik beceriler öğrenmek ve eleştirel düşünme yeteneği geliştirmek konusunda derinlemesine bilgi edinerek, sürekli karmaşık bir ticari ortamda finansal ve ticari liderlik için daha iyi hazırlanmış olursunuz.

    • Hung Hom, Hong Kong

    Kampüste

    Ingilizce

    Dijital çağda, genç nesiller hayatın her alanında sosyal medyaya, internete ve akıllı telefonlara son derece bağımlıdır ve bu da ciddi tüketici davranışlarına neden olur. Dijital teknolojiler, moda endüstrisinin konsept tasarımından giyim rayına kadar her aşamasını dönüştürüyor.

    • Pok Fu Lam, Hong Kong

    Kampüste

    Ingilizce

    Mezunlarımız toplumun farklı sektörlerinde BT uzmanları olarak çalışıyorlar, örneğin bankacılık ve finans, inşaat ve inşaat, hükümet, eğitim, BT ve telekomünikasyon, mülk ve imalat vb. Birçoğu şu anda önde gelen uluslararası şirketlerde çalışıyor.

    • Lung Fu Shan Country Park, Hong Kong

    Kampüste

    Ingilizce

    Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları, insan deneyimini açıklamak için sanat ve beşeri bilimler ile sosyal bilimler ve doğa bilimleri arasında köprü kuran disiplinler arası bir disiplindir. Konu olarak cinsiyet, cinsiyet ilişkilerini ve kimlikleri, kadınları ve cinsellikleri içerir.

    • Pok Fu Lam, Hong Kong

    Kampüste

    Ingilizce

    Gazetecilik Lisansı, dijital çağ için iletişim odaklı bir çift anadal programıdır. Öğrenciler, müfredatın gazetecilik bileşenini birden çok medyada eleştirel düşünme ve iletişim becerileri oluşturmak için kullanırlar; dört yıllık müfredatın sonunda, çeşitli konularda doğru ve derinlemesine araştırılmış yazılı çalışmalar üretebilecek, ilgi çekici video belgeselleri çekip düzenleyebilecek ve veri odaklı çevrimiçi gazetecilik oluşturabilecekler.