271 Lisans programlar içinde Genel Çalışmalar 2024

Lisans programlar içinde Genel Çalışmalar 2024Filter
    • Neuchâtel, İsviçre

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Fransızca

    Bu kurslar Fransızca öğretilir ve hem ulusal hem de uluslararası düzeyde sunulur. İsterseniz, CIES eğitim ihtiyaçlarınız için bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir:

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    1 yıl

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Doğu Merkez Üniversitesi'nin Disiplinlerarası Çalışmalar alanında çevrimiçi BA'sında kursları akademik ve kariyer hedeflerinize göre ayarlayan bağımsız bir öğrenme planı oluşturun. Alanınızda doğrudan deneyim ve ağ oluşturma fırsatları kazanacak ve 60 saatlik iki zorunlu staj ile kariyerinizi daha ileri ve daha hızlı bir şekilde ilerleteceksiniz.

    • Aurora, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Transfer kredilerinizi ve kurs seçeneklerinizi en üst düzeye çıkaran çevrimiçi bir genel eğitim derecesi kazanarak eğitiminizi özelleştirin. Öğrenci tarafından başlatılan bu ana dalda kariyerinizi ilerletecek ve kazanç potansiyelinizi artıracaksınız. Çalışma İstatistikleri Bürosu'na göre, lisans derecesine sahip tam zamanlı çalışanlar, ön lisans derecesine sahip olanlardan yaklaşık yüzde 30 daha fazla ve lise diplomasına sahip olanlardan yüzde 40 daha fazla kazanıyor.

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    EOU'nun disiplinlerarası çalışmalardaki çevrimiçi lisans programında öğrenciler, seçilen iki çalışma alanını sınıf içinde ve dışında öğrenme deneyimleriyle bütünleştirerek hemen hemen her kariyere aktarılabilen becerileri uygularlar. Öğrenciler iki EOU reşit olmayan öğrenciyi tamamlayabilir, mevcut bir reşit olmayan çocuğu kullanabilir veya kişiselleştirilmiş bir plan oluşturabilir.

    • Longmeadow, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    • Livingston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    West Alabama Üniversitesi'nin disiplinlerarası çalışmalarda lisans diploması, çok sayıda ilgi alanı ve yeteneği olan öğrencileri, çok sayıda konsantrasyonu temsil eden bir dereceyi esnek bir şekilde takip etmeleri için güçlendirir. Akademik ve profesyonel hedeflerinize ulaşmak için çeşitli kursları keşfetmek için programınızı kişiselleştirin.

    • Manchester, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Liberal Sanatlar kursumuzdaki disiplinlerarası düşünceyi keşfedin.

    • Online USA

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    CSP Global'in Genel Çalışmalar Lisans Programı ile lisans derecenizi çevrimiçi olarak tamamlamak için ihtiyacınız olan desteği alın. Bu program 90'a kadar transfer kredisini kabul eder ve hayatınızı askıya almadan derecenizi bitirmek için ihtiyacınız olan esnekliği sunar; bunların tümü Twin Cities'deki en uygun fiyatlı özel kolejden sağlanır.

    • Barcelona, İspanya

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme alanında Çift Diploma + Küreselleşmiş bir dünyada Küresel Yönetişim, Ekonomi ve Hukuk Düzeni alanında lisans, jeopolitik, ekonomi ve uluslararası ilişkilerin nasıl analiz edileceğini bilmek, ticari karar vermede büyük bir fark yaratır. Bu çift diploma programına katılın ve yeni nesil iş liderlerinin bir parçası olun: dünya çapındaki şirketlerin ve kurumların karşılaştığı politik ve ekonomik sorunları anlama ve bunlara yanıt verme becerisine sahip bir yönetim uzmanı.

    • Helsinki, Finlandiya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Evreni anlamamız, temel bilim araştırmalarında yaklaşık son 100 yılda kaydedilen ilerlemelere dayanmaktadır. Matematik, fizik, kimya ve bilgisayar bilimlerinin temel bilimsel disiplinleri de tüm modern teknolojilerin temelini oluşturmaktadır. Disiplinlerarası Bilim Lisans Programında, bu konuların tamamında heyecan verici temel araştırma ve uygulama geliştirmenin öncüsü üzerinde çalışacaksınız.

    • The City, Birleşik Krallık

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Veren: Açık Üniversite

    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Uluslararası İlişkilerde Küresel Çalışmalar uzmanlığı programı, küreselleşme mekanizmalarını ve yerel ve küresel olaylar ve fenomenler arasındaki bağımlılıkları anlamak isteyen tüm uluslararası ve Polonyalı aday öğrencilere yöneliktir. Küresel araştırmaların temel varsayımı, ana araştırma ve öğretim konusu olarak küreselleşmeye odaklanmaktır. Ulusal devlet açısından küreselleşmeyi analiz etmez. Bunun yerine, küresel çalışmalar küreselleşmeyi merkeze koymakta ve bunu, belirlenmiş ve benzer koşulları tüm ulusal ve uluslararası aktörlere dayatan karmaşık ve özerk bir süreç olarak incelemektedir. Küresel Çalışmalar, çağdaş bilimlerin herhangi birinin varsayımları ve yöntemleriyle pek tanımlanmamaktadır. Bunun yerine, ekonomi, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimleri, antropoloji, sosyoloji, alan çalışmaları, kültürel ve etnik çalışmaların yanı sıra yeryüzü ve yaşam gibi doğa bilimlerinin bazı unsurlarının çeşitli teorik yaklaşımlarını birleştirdikleri için multidisipliner ve disiplinler arası bir karaktere sahiptirler. bilimler veya fizik.

    • Groningen, Hollanda

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Liberal Sanatlar ve Bilim programımız, öğrencilere ana disiplinlerinde (Beşeri Bilimler, Bilimler, Sosyal Bilimler) uzmanlık bilgisini geliştirirken geniş bir konu yelpazesini inceleme fırsatı sunar. Derecesi boyunca, öğrenciler disiplinler arası ekiplerde, onları sınıfın dışına çıkaran bir dizi proje üzerinde çalışacaklar. Bu, öğrencilerin karmaşık küresel zorluklara çözüm bulmak için yaratıcı bir yaklaşımın nasıl uygulanacağını öğrenmelerini sağlayacaktır.

    • Hiroshima, Japonya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDG'ler) odaklı liberal sanatlar, 2015 yılında BM Genel Kurulu tarafından kabul edilen sürdürülebilir kalkınmaya yönelik uluslararası hedeflerdir. EUH , gençleri, gerçek dünya sorunlarına entegre çözümlerin oluşturulmasına katkıda bulunacak şekilde eğitmeyi amaçlıyoruz. 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi'nin yönünü belirlemek ve sürdürülebilir bir dünyanın gerçekleşmesine katkıda bulunmayı hedeflemek

    • The Hague, Hollanda

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Leiden University College The Hague, günümüzün küresel zorluklarına odaklanan bir Liberal Sanatlar ve Bilim programıdır: Barış ve Adalet, Sürdürülebilirlik, Refah ve Çeşitlilik.