86 Lisans programlar içinde Enerji Bilimi 2024

Lisans programlar içinde Enerji Bilimi 2024Filter
    • Olomouc, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Petrol mühendisliğinin birincil hedefleri, dünyadaki petrol, gaz, jeotermal ve diğer sıvıların güvenli ve çevreye duyarlı bir şekilde araştırılması, değerlendirilmesi, geliştirilmesi ve geri kazanılmasıdır. Bu mühendislik dalındaki beceriler, dünyanın sürekli artan hidrokarbon yakıt, termal enerji ve atık ve kirlilik yönetimi talebini karşılamak için gereklidir.

    • Gdańsk, Polonya

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Öğrenciler, yeşil ve yeni teknolojilerin tüm alanlarını ve çevresel analiz ve izlemeyi kapsayan teorik ve pratik bilgiler kazanacaklardır. Öğrenciler çevre ve analitik kimya, ekoloji ve proses mühendisliği konularında sağlam bir anlayışa sahip olacaklardır. Kurs, uygulamalı laboratuvar deneyimine ve beceri seti tabanlı mühendislik proje çalışmasına odaklanacaktır.

    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Dört yıllık Petrol Mühendisliği lisans programımız fizik, kimya, matematik, jeoloji, ekonomi ve diğer uzman petrol mühendisliği konularında çalışmalara sahiptir. Öğrenciler petrol endüstrisi ve ilgili alanları için sondaj, sömürü, petrol üretimi, rezervuar mühendisliği ve petrol, doğal gaz ve petrol ekonomisi vb.

    • León, İspanya

    Tam zamanlı

    10 yarıyıllar

    Kampüste

    İspanyol

    Enerji ve madencilik sektörlerinde çalışmak, madencilik operasyonlarını ve enerji üretim ve dağıtım tesislerini tasarlamak, planlamak ve yönlendirmek için tamamlayıcı becerilere sahip profesyonelleri eğitiyoruz.

    • Klaipėda, Litvanya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Kimya Mühendisliği (Çevre ve Enerji) çalışma programı, çağdaş kimya mühendisliğinde ortaya çıkan karmaşık problemlerin çözümüne yönelik entelektüel kapasitelerinin ve bilimsel yaklaşımlarının daha da geliştirilmesi için temel oluşturabilecek disiplinler arası akademik eğitim ile lisans yetiştirmeyi amaçlamaktadır. mühendislik alanları. Uzmanlar, teknolojik ve sosyal, ekonomik ve çevresel yönler göz önüne alındığında, kimyasal ve teknolojik süreçleri analiz edip geliştirebilir, yeni ürünler geliştirebilir ve ekipmanı kapsamlı bir şekilde seçebilir. Mezunlar, esnek ve hızla değişen kimya endüstrisine uyum sağlayabilecek ve çözümleri değerlendirip seçebilecek; teorik bilgi ve pratik becerilerine dayanarak hem geleneksel teknolojik süreçleri organize edebilecek hem de yeni bilgi gerektiren kararlar verebilecektir. Bilgilerini ve pratik becerilerini sürekli güncellemek için motive olacaklardır. Programın hedefleri, bölüm mezunlarının iş bulmaları veya lisansüstü okula gitmeleri, seçtikleri kariyerlerde ilerlemeleri ve kariyerleri boyunca üretken ve başarılı profesyoneller olmalarıdır.

    • Hammond, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Güneydoğu Louisiana Üniversitesi Mühendislik Teknolojisi programının misyonu, öğrencileri ET'de ilgili konsantrasyonlarında başarılı mezunlar uygulayacak ve toplumun yararına sorumluluklar ve liderlik rollerini kabul ederek profesyonel olarak ilerleyecek şekilde hazırlamaktır. Mühendislik Teknolojisi programı, ABET'in Mühendislik Teknolojisi Akreditasyon Komisyonu tarafından akredite edilmiştir.

    • Baku, Azerbaycan

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, müstakbel petrol mühendisliği uzmanlarına sondaj, üretim ve rezervuar mühendisliğinde yenilikçi teknolojiler yaratmalarını ve uygulamalarını sağlarken, ilgili çeşitli çevresel sorunlara olumlu çözümler bulma sürecinde bilgi ve becerilerini verimli bir şekilde geliştirmelerini sağlamak için ileri eğitim sağlar. petrol endüstrisine ve genel olarak enerji tüketimine.

    • Pfarrkirchen, Almanya

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Günümüz yaşamında, herhangi bir zamanda ve neredeyse her yerde bir güç kaynağına sınırsız erişim beklenmektedir. Bununla birlikte, bu arzın geleceği rüzgar enerjisi, jeotermal enerji veya güneş enerjisi gibi yenilenebilir enerjilerde yatmaktadır. Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencisi olarak, güç üretimi, dönüşüm, ulaşım, kullanım ve depolama gibi çeşitli alanlarda yer alan fosil yakıtlardan güç kaynaklarını yenilenebilir enerji kaynaklarına dönüştürme becerisine sahip bir Mühendis olarak eğitileceksiniz. . Mevcut enerji sistemlerinin teknik ve ekonomik yönlerini keşfetmek, gelecekteki enerji sistemlerinin temini, entegrasyonu ve depolanması konusunda derinlemesine kesitsel uzmanlık kazanmak için pratik ve teorik talimatlarla öğreneceksiniz.

    • Lahti, Finlandiya
    • Mikkeli, Finlandiya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Enerji - elektrik ve ısı - her zaman gerekli olacaktır. Sürdürülebilir enerji teknolojisindeki yüksek lisans mühendisleri, elektrik ve ısının güvenli, ekonomik ve sürdürülebilir üretiminin yanı sıra ilgili teknolojilerin geliştirilmesini sağlayacaktır. Enerji Teknolojisi Lisans Programı, Çin'deki Hebei Teknoloji Üniversitesi (HEBUT) ile işbirliği içinde geliştirilen benzersiz, uluslararası bir çift diploma programıdır. LUT University Enerji Teknolojisi Lisans Programına kabul edilen öğrenciler, her iki üniversitenin derece koşullarını yerine getirdikten sonra iki üniversiteden bir derece sertifikası alacaklardır. Tüm dereceyi Finlandiya, Lahti'de tamamlayacaksınız.

    • Ostrava, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Enerji uzmanı olmak ister misiniz? Öyleyse, çalışma programımız Enerjetik ve Ortamlar sizin için çok çeşitli fırsatlar sunar. Hem enerji santralleri, ısıtma tesisleri, gaz tesisleri gibi büyük enerji şirketlerini içeren sözde büyük ölçekli enerji alanında ve ayrıca büyük kimya, metalurji vb. Enerji işlemlerinin yanı sıra küçük ölçekli enerji alanında , çünkü her şirketin kendi enerji elektriği, ısısı, gazı, basınçlı havası, suyu, havalandırması veya kliması vb. vardır. Ve böylece bira fabrikalarında veya çikolata fabrikalarında mezunlarımızla tanışabilirsiniz. Ve adı neden çevresel? Bunun nedeni, günümüz enerji teknolojilerinin çevremizdeki çevre üzerinde en az olumsuz etkiye sahip olacak şekilde çalıştırılması gerektiğidir.

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Güç Mühendisliği programından mezun olanlar, ısı mühendisliği, elektrik enerjisi mühendisliği, bilgi teknolojileri ve ekonomi alanlarında geniş bir bilgiye sahiptir.

    • Prague, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Çevre Teknolojisi Fakültesi'nde, çalışmalar kimya ve çevre kimyasının tüm temel alanlarını ve ekoloji, hidrokimya, atık su arıtma, atmosferik kimya ve çevresel mikrobiyoloji gibi tüm ilgili disiplinleri kapsar. Sürdürülebilir kalkınma ilkesi, biyolojik, kimyasal ve teknolojik yönlerine özel bir vurgu yaparak çalışma müfredatının önemli bir bölümünü temsil eder.

    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Aşağı Akım Tesislerinde Petrol ve Gazda Mühendislik Teknolojisini (İşletme ve Güvenlik) uygulayan bir Onur programı ile Petrol Mühendisliği Teknolojisi (İşletme ve Güvenlik) Lisansı. Petrol ve gaz tesislerinin işletilmesinde yeterli teorik bilgiye ve teknik yeteneğe sahip çok yönlü mühendis ve teknoloji uzmanı yetiştirin.

    • Karlsruhe, Almanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Kuala Lumpur, Malezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Petrol Mühendisliği Lisans Derecesi öğrencileri, Petrol Mühendisliği, Petrol Jeolojisi, Mühendislik Malzemeleri vb.Alanlardaki mühendislik ilkelerini anlayacaklardır.