96 Lisans programlar içinde Endonezya for 2024

Lisans programlar içinde Endonezya for 2024Filter
    • Denpasar Selatan, Endonezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Bekasi, Endonezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Muhasebe Eğitim Programının amaçları şunlardır: İş dünyasının ve kamu kurumlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek mezunlar yetiştirmek; Liderlik ve girişimci ruha sahip mezunlar yetiştirmek; Ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış, topluma faydalı araştırma ve eserler üretmek; ve

    • Bandung, Endonezya
    • Jakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Jakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    IPMI'in programları iyi eşsiz pedagojik açıdan ve gerçek hayattaki uluslararası projelerde aktif angajman bütünsel deneyimler ve teori ve pratiğini biraraya tanınırlar. Okul katılan öğrencilerin başarılı bir kariyer ivmesini sağlanmasında state-of-the-art kariyer geliştirme ekibi ve yürütme kariyer rehberliği programı sahip olmanın gurur duymaktadır.

    • Jakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Gıda Teknolojisi gıdalar yapmak için gerçek üretim süreçleri ile ilgilenir gıda bilim dalıdır. Yerine getirmeli ve besin kalitesini korumak için, gıda hem güvenli üretilen ve güvenli tüketiciye teslim olması gerekir. Bu gıdaların raf ömrünü artırmak için çiğ gıdaların içine malzemelerin yanı sıra koruma teknolojileri dönüştürmek için işleme teknolojileri gerektirir ...

    • Banda Aceh, Endonezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Endonezya dili

    Bilgisayar Mühendisliği eğitim programı Universitas Syiah Kuala , 20 Ocak 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın 46/KPT/I/2016 sayılı kararnamesi ile “B” akreditasyonu ile kurulmuştur. Bu programın oluşturulması, Sanayi Devrimi 4.0 döneminde bilgi ve iletişim teknolojisindeki hızlı gelişmeler ve yüksek küresel rekabet düzeyi ile başa çıkmak için bilimsel alanların güncellenmesinin bir parçasıdır. Bilgisayar Mühendisliği Çalışma Programı, bilgisayar sistemlerinin ve bilgisayar tabanlı sistemlerin tasarımını ve mühendisliğini kapsar. Bilgisayar Mühendisliği 3 (üç) uzmanlık alanına (uzmanlık) sahiptir: Gömülü Sistemler, Bilgisayar Ağları ve HPC ve Multimedya Teknolojisi. Programın bilimsel çalışmaları, kullanıcılarla ve diğer cihazlarla (kullanıcılar) dijital cihazlar (donanım) için bir arayüz olarak yazılım tasarımı ve mühendisliğine odaklanan yazılım geliştirmeyi içerir. Bilgisayar Mühendisliği müfredatı, donanıma yazılımdan daha fazla önem verir ve/veya dengeli bir vurgu olasılığı vardır. Bununla birlikte, hala güçlü bir mühendislik anlayışına sahiptir.

    • Jakarta, Endonezya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Universitas Prasetiya Mulya, finansal hizmet devriminin ortasında acil ihtiyaçları fark etti. Finans ve Bankacılık alanında Finans Teknolojisi Lisans Programı (S1), finans sektörlerinde yaratıcı yenilikler yaratma istek ve becerisine sahip lisans öğrencileri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

    • Malang, Endonezya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    İngiliz Dili Eğitimi Bölümü (ELED), yaratıcı, küresel fikirli ve bilim ve teknolojideki gelişmelere uyum sağlayan Y kuşağı için tasarlanmıştır. ELED, eLedears'ı (ELED öğrencileri) ulusal ve küresel rekabet gücü ile akademik ve akademik olmayan ortamlarda çalışmaya hazır olmaya hazırlar.

    • Jakarta, Endonezya

    Mercu Buana University uluslararası kalitede profesyonel insan kaynaklarının gelişimi için bir mükemmellik, ilerleme ve fayda merkezi olarak imajını oluşturma ruhuna dayalı olarak 2005 yılında kurulmuştur.

    • Bandung, Endonezya

    Öğrencileri, bilim ve meslek alanlarında en yüksek derecelere ulaşmaya hazır, her sosyal ve devlet teknolojisinde hazır ve çalışabilir niteliklere sahip uluslararası ilişkiler alanında bilim insanı, bilim adamı ve uzman olarak yetiştirmek, hem ulusal hem de uluslararası ölçekte.

    • Serpong Sub-District, Endonezya

    Pradita University Perakende Yönetimi için program çalışmaları, çevrimiçi, çevrimdışı, çevrimiçi, çevrimdışı, çevrimiçi, çevrimiçi, çevrimiçi, çevrimiçi, çevrimiçi, çevrimiçi, çevrimiçi, perakende satış.

    • Batam, Endonezya

    Kampüste

    Ingilizce

    Batam International University Muhasebe çalışma programı, finansal muhasebe alanında profesyonel mezunları liderlik ve girişimci ruhla besleyen bir çalışma programıdır. Program, özellikle muhasebe finansmanı, muhasebe yönetimi, vergilendirme ve muhasebe kontrolleri olmak üzere muhasebedeki teori ve kavramların anlaşılmasını sağlar.

    • Buleleng, Endonezya

    Kampüste

    Ingilizce

    Enformatik Mühendisliği Eğitimi Çalışma Programı, Ganesha Eğitim Üniversitesi (UNDIKSHA) Mühendislik ve Meslek Fakültesi bölümlerinden biridir. Bilim ve teknolojiyi geliştirmek ve yetkin, yenilikçi, kültürlü ve son derece rekabetçi profesyonel ve eğitici insan kaynakları üretmek için tasarlanmıştır.

    • Yogyakarta, Endonezya

    Ingilizce, Endonezya dili

    Universitas Islam Indonesia Endüstri Mühendisliği Fakültesi'nde yeni bir Çalışma Programıdır. Araştırma, Teknoloji ve Yüksek Öğrenim Bakanlığının (Eğitim ve Kültür Bakanlığı) 825 / KPT / I / 2019 Sayılı Karar Mektubuna dayanılarak kurulmuş olup, öncü bir Çalışma Programıdır ve Lisans Derecesi sunan tek programdır ( S1) Endonezya'da Tekstil Mühendisliği için.

    • West Jakarta, Endonezya

    Ingilizce, Endonezya dili

    Ekonomisini inşa etmek için Endonezya'nın girişimcilerin aktif katılımına ihtiyacı var. Mevcut insan gücünü emebilecek fırsatlar yaratırlar. Bu, mükemmel yetkinliklere ve yüksek rekabet gücüne sahip çalışan profesyoneller yetiştirmede hayati bir rol oynayan üniversitede başlayabilir.