264 Lisans programlar içinde Dil Çalışmaları 2024

Lisans programlar içinde Dil Çalışmaları 2024Filter
    • Budapest, Macaristan

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Macarca BA programının amacı, öğrencilere dillerinde ve edebiyatlarında profesyonel düzeyde Macarca kazandırmaktır. Program, Eötvös Loránd University Yabancı Diller Bölümü olarak Macar deneyimlerini temel alan bir dil eğitimi sunmaktadır ve aynı zamanda edebi ve kültürel çalışmaların önemini vurgulamaktadır. Doğu ve Doğu-Orta Avrupa, Asya ve Avrupa arasındaki kültürel ve ekonomik bağlantılarda merkezi bir aktör olma konumunda.

    • Ramat Gan, İsrail

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bölümümüzde dilbilimde BA programı, öğrencilere fonoloji, sözdizimi, anlambilim ve pragmatiğin temel alanlarında ve ayrıca psiko-dilbilim ve nörolinguistik gibi daha uygulamalı alanlarda sağlam bir altyapı sağlamak için tasarlanmıştır. Bölümdeki çalışmalar İngilizce olarak yapılmaktadır, ancak incelenen tek dil bu değildir; bölümdeki yaklaşım, insan dili ve insan dil kapasitesini incelemeyi amaçlayan genel dilbilimdir.

    • Venice, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    İtalyan

    Yabancı diller, edebiyat, kültürler ve medeniyetlerle ilgileniyor musunuz? Dil bilimi ve dilsel ve kültürel kimliklerin nasıl inşa edildiği hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bu program size 20'den fazla dil arasından seçim yaparak en az iki dil ve muhtemelen üçte bir dil bilginizi güçlendirme fırsatı verecektir.

    • Lugano, İsviçre

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Üniversitenin İtalyanca konuşulan dünyadaki benzersiz konumu nedeniyle, Franklin'deki İtalyan Çalışmaları bölümü, her şeyden önce, öğrencilerin yerel kültürle iletişim kurma, etkileşim kurma ve eleştirel bir şekilde etkileşim kurma yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmıştır. Bunu yapmak için, İtalyan Çalışmaları alanında lisans derecesi almak isteyen öğrenciler, temel amacı İtalyanca konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerinde ileri düzeyde yetkinlik kazanmak olan üç yıllık bir dil kursları dizisini tamamlarlar.

    • Olomouc, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    üç yıllık çalışma (20. yüzyılın 1 yarısına kadar başlangıcından Edebiyat Teorisine Giriş, 19. ve 20. yüzyıllarda İngiliz Edebiyatı, Amerikan Edebiyatı) edebi çalışmalar içerir;

    • Groningen, Hollanda

    Tam zamanlı

    36 aylar

    Kampüste

    Ingilizce, Flemenkçe

    Avrupa Dilleri ve Kültürleri (ETC) çalışması, bilimsel olarak eğitilmiş, aşağıdaki özelliklere sahip uzmanlara yönelik artan ihtiyaca yanıt vermektedir:

    • The City, Birleşik Krallık

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Veren: Açık Üniversite

    • Madrid, İspanya
    • Berzosa, İspanya
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce, İspanyol, Fransızca, Almanca

    Bu özel Lisans Derecesi, öğrencilerin mevcut çok dilli ve çok kültürlü ortamın birçok profilinden birinde uzmanlaşmalarına olanak tanıyan kapsamlı dil, edebiyat ve kültür eğitimi sağlar. Derecesi üç yabancı dile ve kültürlerine odaklanmaktadır. Üç akademik yıllık genel eğitimden sonra, öğrenciler kendi ilgi alanlarına göre uzmanlaşmak için çok çeşitli seçmeli dersler arasından seçim yapabilirler.

    • León, İspanya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    İspanyol

    İngilizce dilini ifade etme ve anlama kapasitesi ve ikinci bir dil olarak yeterli derecede Fransızca bilgisi olan ve İngilizce konuşulan ülkelerin dilbilimsel, edebi ve kültürel bilgilerinin ve bunlarla ilgili yeni teknolojilerin edinilmesini teşvik eden profesyonelleri yetiştiriyoruz. bu çalışmalar.

    • Prague, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Beşeri Bilimler, Toplum ve Kültürde Sanat Lisansı: Dil, İletişim ve Kültür, insani konularda ve bunların toplumlar ve kültürlerle nasıl etkileşime girdiği konusunda modern ve disiplinler arası bir eğitim sunan 3 yıllık, uluslararası akredite bir programdır. Dünya çapında tanınan bir Amerikan ve Avrupa BA derecesi kazanacaksınız.

    • Vilnius, Litvanya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Litvanyalı

    Litvanya Çalışmaları Lisans Programı, Litvanya dilini öğrenmenize ve Litvanya'nın dilsel durumu, edebiyatı, kültürü, tarihi ve sosyal ve politik yaşamı hakkında bilgi sahibi olmanıza olanak tanır. Esnek ve öğrencinin ilgi alanlarına açık bir çalışma programıdır: çeşitli alanlardaki ilgi alanlarınıza göre konuların %25'ini seçebileceksiniz. Dil, edebiyat ve sosyo-kültürel olgular üzerine çalışabilir, diğer disiplinlerden (siyaset, tarih, yönetim, pedagoji vb.) konular seçebilir veya 20'den fazla dilden birini çalışabilirsiniz.

    • Winnipeg, Kanada

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Fransızca

    Fransızca çalışmalarında uzmanlaşan BA'mız, okuma ve yazma becerilerinizi geliştirmenize, ancak her şeyden önce Fransız edebiyatı, dilbilim, tarih ve kültürler hakkında derinlemesine bir çalışma yürütmenize izin verecektir.

    • Kraków, Polonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Birinci aşama programı - Doğu Avrupa Çalışmaları: Diller ve Söylemler - öğrencilere küresel siyasi ve ekonomik istikrar için önemli bir bölge olan Doğu Avrupa hakkında kapsamlı bir anlayış sağlamak için titizlikle hazırlanmıştır. Siyasi, kültürel, dilsel ve dini çeşitliliğiyle tanınan Doğu Avrupa, Ukrayna'da devam eden savaş da dahil olmak üzere çok sayıda tarihi ve güncel çatışmaya tanık oldu.

    • Hamilton, Kanada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Fransızca

    McMaster'da Fransızca öğrencisiyken, kendinizi Avrupa, Afrika, Karayipler, Kuzey Amerika ve başka yerlerdeki milyonlarca insan tarafından konuşulan dünyanın en iyi dillerinden birine sokacaksınız. Fransızca konuşan halkların zengin edebi ve kültürel gelenekleriyle de tanışacaksınız.

    • Harrisonburg, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce