54 Lisans programlar içinde Beşeri Bilimler 2024

Lisans programlar içinde Beşeri Bilimler 2024Filter
    • Neuchâtel, İsviçre

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Fransızca

    Bu kurslar Fransızca öğretilir ve hem ulusal hem de uluslararası düzeyde sunulur. İsterseniz, CIES eğitim ihtiyaçlarınız için bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir:

    • Marbella, İspanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol, Fransızca, Almanca, İtalyan, Çince, Rusça

    İnsan durumu, dünyanın ahlaki, etik, manevi ve entelektüel anlamını oluşturmaya çalışarak, insanla ilgili ve yaratılmış birçok soruna cevap aramaktır. Schellhammer Business School Beşeri Bilimler Bachelor of Arts, alternatif çözümleri keşfederken, yalnızca bireysel ve toplu insan başarıları ve başarısızlıklarının incelenmesine odaklanan benzersiz bir programdır. Felsefe, Psikoloji, Antropoloji, Ekonomi, Politika, Dil, Sosyoloji, Hukuk, Etik ve İşletme'yi içeren multidisipliner müfredat, öğrencilere becerilerin geliştirildiği Eğitim, Medya, Politika veya gerçekten de İş alanlarında gelecekteki kariyerleri sürdürme fırsatı ile geniş bir eğitim perspektifi sunar. eleştirel, analitik ve yaratıcı düşünme, entelektüel çeviklik ve yenilik gibi bu program oldukça değerlidir. Schellhammer Business School diğer tüm lisans ve yüksek lisans programlarına uygun olarak, insanlığın karşı karşıya olduğu çeşitli sorunlar - aşırı nüfus, iklim değişikliği, kirlilik, kirlilik, kaynakların tükenmesi, büyük eşitsizlik, başarısız ekonomik sistemler ve politik dogmatizm, yeni inanç sistemi.

    • Madrid, İspanya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    İspanyol

    Beşeri Bilimler Derecesi, öğrencileri bütüncül bir gerçeklik anlayışı içinde yetiştirmeyi ve onlara toplumla proaktif bir şekilde etkileşim kurmaları için gerekli becerileri sağlamayı amaçlar; gerçeği ve altta yatan antropolojik arka planı anlayın ve eleştirel bir şekilde yargılayın ve öğrencinin beşeri bilimlerle bilimsel, teknik veya sosyal eğitimini bir bilgi sentezine entegre edin...

    • The City, Birleşik Krallık

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Veren: Açık Üniversite

    • Tallinn, Estonya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Beşeri bilimler, diller, kültür, edebiyat, tarih, antropoloji ve çevre ile ilgileniyor ancak bu heyecan verici disiplinler arasında seçim yapamıyor musunuz? O zaman Beşeri Bilimler Liberal Sanatlar programı tam size göre, tüm bunları bir arada çalışmanıza izin veriyor!

    • Perugia, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    İtalyan

    L 10 (Sanat) derece sınıfına ait olan, İtalyanca için Dijital Beşeri Bilimler alanında üç yıllık Lisans Derecesi oldukça yenilikçidir. Beşeri bilimlere uygulanan yeni teknolojilere özel önem vererek İtalyan dili ve kültürünün öğretilmesine odaklanır. Kurs, İtalya'da ve yurtdışında her seviyedeki okul ve kurumlarda İtalyan kültürünü ve dilini hem eşzamanlı hem de art zamanlı olmak üzere çeşitli yönleriyle öğretmek ve iletmek isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır.

    • Pécs, Macaristan

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Roman topluluklarının ihtiyaçları, eğitimli Romologlar tarafından profesyonel ve etkili bir şekilde temsil edilebilir ve farklı kuruluşların inisiyatifleri, kurumlar, güncel sorunları çözmek için etkin iletişim sağlamak amacıyla yerel Roman toplulukları arasında da onlar aracılığıyla temsil edilebilir. Sosyologlar, sosyal politikacılar, öğretmenler, avukatlar, tıp doktorları vb. gibi diğer alanlardan profesyonellerle işbirliği yapmak Romologlar için çok önemlidir. Mezunlarımızın işbirliği becerilerini geliştirmek için program boyunca işbirlikli öğrenme yöntemlerine ve grup çalışmasına dayalı çeşitli dersler bulunmaktadır.

    • Prague, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Beşeri Bilimler, Toplum ve Kültür Sanat Lisansı, insani konularda modern ve disiplinler arası bir eğitim ve toplumlar ve kültürlerle nasıl etkileşimde bulunduklarını sunan 3 yıllık, uluslararası akredite bir programdır. Dünya çapında tanınan bir Amerikan ve Avrupa BA derecesi kazanacaksınız.

    • Rutherford, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir Beşeri Bilimler bölümü olarak, sizi ilgi alanlarınızı yansıtan bir çalışma programı tasarlamaya davet ediyoruz! Beşeri Bilimler disiplinlerinden kursları bir araya getirme ve bunları belirli bir tema, hareket veya düşünce okulu etrafında birleştirme fırsatınız var. Örneğin, Disiplinlerarası Çalışmalar veya Küresel Barış ve Adalet alanlarında yoğunlaşarak sanat, edebiyat, müzik, felsefe ve/veya din yoluyla Batı kültürünün evrimine odaklanmayı seçebilirsiniz.

    • Ottawa, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    Gazetecilik okurken dünya kültürü ve tarihini derinlemesine anlamak isteyenler için Carleton, Gazetecilik ve Beşeri Bilimler Lisans derecesi sunmaktadır. Bu yoğun lisans programındaki öğrenciler, zamanlarının yaklaşık yüzde 40'ını temel gazetecilik dersleri alarak geçirirler. Yazma ve haber yapma, mesleki etik ve medya hukuku konularında profesyonel eğitim alırlar ve gazete, radyo, televizyon ve yeni medya haberciliğine uygun becerileri öğrenirler. BJ-Hum öğrencileri geri kalan zamanlarını sanat tarihi, klasikler, edebiyat, felsefe, siyaset bilimi ve din üzerinde çalışarak geçirirler. Birkaç derece programı odaklanma ve genişlik arasında böyle bir denge sağlar.

    • Maastricht, Hollanda

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Digital Society lisans programı, yarının dijital dönüşümlerini şekillendirmede etkili bir rol oynayabilmeniz için dijital devrimin tarihini ve dijitalleşmenin günümüz toplumu, kültürü ve siyaseti üzerindeki etkisini daha iyi anlamanız için araçlar sağlayacaktır.

    • Melbourne, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Florida Tech'in beşeri bilimler programları tarih, edebiyat, felsefe, sanat ve hukuk alanlarında sağlam bir temel sağlar. Disiplinlerarası bir beşeri bilimler derecesi kazanan öğrenciler, küresel ekonomide talep gören eleştirel düşünme, problem çözme, karmaşık analiz ve kültürel farkındalık becerilerini öğrenirler.

    • Chicago, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    126 saat

    Kampüste

    Ingilizce

    Illinois Tech'te beşeri bilimler bölümü olarak tarih, felsefe, iletişim, edebiyat, sanat, mimarlık tarihi veya dil eğitimi alırken aynı zamanda teknolojiyle kesişen insani sorunları ve konuları da inceleyeceksiniz.

    • Louisville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Beşeri bilimler derecenizi Kentucky'deki (Üniversite Seçimi) en iyi 5 üniversiteden biri olan Spalding University 'dan alın. Beşeri Bilimler Lisans Derecemiz barış ve adaleti, toplum katılımını ve kariyer hazırlığını vurgular. Bir beşeri bilimler bölümü olarak, insan toplumu ve kültürüne daha derinlemesine bakan, farkındalık ve çeşitlilik anlayışınızı genişleten kurslar alacaksınız. Ek olarak, sürekli değişen bir iş yerinin ihtiyaçlarını karşılamak için özgüven, uyum sağlama ve problem çözme becerileri kazanacaksınız.

    • Lewiston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Genel Çalışmalar: Beşeri bilimler bölümü, öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmalarına ve çeşitli mesleklere veya lisansüstü okula hazırlanmalarına yardımcı olmak için bir lisans derecesi programını özelleştirme fırsatı sunar. Öğrenciler, Sanat, İletişim Sanatları, İngilizce, Tarih, Beşeri Bilimler, Müzik, Nez Perce Dili, Felsefe, İspanyolca ve Tiyatro olmak üzere Beşeri Bilimlerde en az dört disiplinde derinlik ve genişlik içeren onaylı bir lisans programı geliştirmek için bir danışmanla yakın işbirliği içinde çalışır. . Bu derece çevrimiçi, yüz yüze veya ikisinin bir kombinasyonu olarak tamamlanabilir.