23 Lisans programlar içinde Beşeri Bilimler içinde Kuzey Amerika for 2024

Lisans programlar içinde Beşeri Bilimler içinde Kuzey Amerika for 2024Filter
    • Rutherford, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir Beşeri Bilimler bölümü olarak, sizi ilgi alanlarınızı yansıtan bir çalışma programı tasarlamaya davet ediyoruz! Beşeri Bilimler disiplinlerinden kursları bir araya getirme ve bunları belirli bir tema, hareket veya düşünce okulu etrafında birleştirme fırsatınız var. Örneğin, Disiplinlerarası Çalışmalar veya Küresel Barış ve Adalet alanlarında yoğunlaşarak sanat, edebiyat, müzik, felsefe ve/veya din yoluyla Batı kültürünün evrimine odaklanmayı seçebilirsiniz.

    • Ottawa, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    Gazetecilik okurken dünya kültürü ve tarihini derinlemesine anlamak isteyenler için Carleton, Gazetecilik ve Beşeri Bilimler Lisans derecesi sunmaktadır. Bu yoğun lisans programındaki öğrenciler, zamanlarının yaklaşık yüzde 40'ını temel gazetecilik dersleri alarak geçirirler. Yazma ve haber yapma, mesleki etik ve medya hukuku konularında profesyonel eğitim alırlar ve gazete, radyo, televizyon ve yeni medya haberciliğine uygun becerileri öğrenirler. BJ-Hum öğrencileri geri kalan zamanlarını sanat tarihi, klasikler, edebiyat, felsefe, siyaset bilimi ve din üzerinde çalışarak geçirirler. Birkaç derece programı odaklanma ve genişlik arasında böyle bir denge sağlar.

    • Melbourne, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Florida Tech'in beşeri bilimler programları tarih, edebiyat, felsefe, sanat ve hukuk alanlarında sağlam bir temel sağlar. Disiplinlerarası bir beşeri bilimler derecesi kazanan öğrenciler, küresel ekonomide talep gören eleştirel düşünme, problem çözme, karmaşık analiz ve kültürel farkındalık becerilerini öğrenirler.

    • Chicago, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    126 saat

    Kampüste

    Ingilizce

    Illinois Tech'te beşeri bilimler bölümü olarak tarih, felsefe, iletişim, edebiyat, sanat, mimarlık tarihi veya dil eğitimi alırken aynı zamanda teknolojiyle kesişen insani sorunları ve konuları da inceleyeceksiniz.

    • Lewiston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Genel Çalışmalar: Beşeri bilimler bölümü, öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmalarına ve çeşitli mesleklere veya lisansüstü okula hazırlanmalarına yardımcı olmak için bir lisans derecesi programını özelleştirme fırsatı sunar. Öğrenciler, Sanat, İletişim Sanatları, İngilizce, Tarih, Beşeri Bilimler, Müzik, Nez Perce Dili, Felsefe, İspanyolca ve Tiyatro olmak üzere Beşeri Bilimlerde en az dört disiplinde derinlik ve genişlik içeren onaylı bir lisans programı geliştirmek için bir danışmanla yakın işbirliği içinde çalışır. . Bu derece çevrimiçi, yüz yüze veya ikisinin bir kombinasyonu olarak tamamlanabilir.

    • Louisville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Beşeri bilimler derecenizi Kentucky'deki (Üniversite Seçimi) en iyi 5 üniversiteden biri olan Spalding University 'dan alın. Beşeri Bilimler Lisans Derecemiz barış ve adaleti, toplum katılımını ve kariyer hazırlığını vurgular. Bir beşeri bilimler bölümü olarak, insan toplumu ve kültürüne daha derinlemesine bakan, farkındalık ve çeşitlilik anlayışınızı genişleten kurslar alacaksınız. Ek olarak, sürekli değişen bir iş yerinin ihtiyaçlarını karşılamak için özgüven, uyum sağlama ve problem çözme becerileri kazanacaksınız.

    • Rimouski, Kanada
    • Levis, Kanada

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Fransızca

    Kanada'da toplumların ve bölgelerin geliştirilmesi alanında lisans derecesi, insanı ve sosyal bilimlerdeki teorik dersleri, kişiyi eyleme geçmeye hazırlayan kurslar, pratik atölye çalışmaları ve stajlarla birleştiren çok disiplinli bir eğitim sunar.

    • Saint Charles, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    The Interdisciplinary Studies major is grounded in flexibility and customization, which allows students to choose emphases that provide a cohesive thematic framework to their studies and broad professional pathways upon graduation. One of the emphases is Emergent Digital Practices, which serve students interested in multiple nascent technologies, their artistic expression, and human application. The emphasis draws knowledge from various programs, such as Art and Design, Gaming, Cybersecurity, Information Technology, English, and Philosophy and Religion. The skills developed in the Emergent Digital Practices emphasize expanding students’ knowledge of the intersection of arts and technology, increasing their creativity, and ensuring a broad career pathway in several relevant fields, such as game and product design, software and human interfacing, among others.

    • Naperville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Felsefe, edebiyat, teoloji, güzel sanatlar ve estetiğin kesişme noktalarında bulunan beşeri bilimler bölümü size yaratıcı ve eleştirel düşünmeyi ve insan deneyiminin tüm yönlerini analiz etmeyi öğretecektir.Beşeri bilimler, başlangıcından beri klasik liberal sanatlar eğitiminin temelinde yer alır ve bizi hem bizden öncekilere hem de çağdaşlarımıza bağlar.

    • Buffalo, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    Eşsiz Bachelor of Arts veya Bachelor of Science in Health Humanities programlarımızdaki bir öğrenci olarak, tıp fakültesine veya yaratıcı düşüncenin ve insan deneyimini keşfetmenin önemini anlayan bir sağlık kariyerine giden bir yola başlayacaksınız.

    • Brookings, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Beşeri Bilimler lisans programı, öğrencilere tarih, felsefe ve dil eğitimi sunar. Bu dereceyi alan öğrenciler, Batı felsefesi ve Hıristiyan geleneğine dayanacaktır.

    • Montreal, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce, Fransızca

    Program, kültürel eylemler tasarlama ve kültüre erişimi teşvik etme becerisine sahip profesyonelleri eğitiyor. Bu nedenle, kültürün demokratikleşmesinin tarihsel sürecinin bir parçasıdır ve onu bugünün alanlarında uygun bir şekilde güncel hale getirir.

    • Española, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    Bölümümüz, öğrencileri güçlendiren ve onları karmaşıklık, çeşitlilik ve değişimle başa çıkmaya hazırlayan bir üniversite öğrenimi yaklaşımı sağlar. Sınıflarımız hem yerel hem de küresel olanı ilgilendiren geniş bilgiyi vurgular, böylece öğrencilerimiz güçlü iletişimciler olabilir, analitik akıl yürütmeyi kullanabilir ve kendi topluluklarında problem çözücü olabilirler. Eleştirel düşünme ve öğrendiğimiz bilgi ve becerileri gerçek dünya ortamlarına uygulama becerisine değer veriyoruz.

    • Johnstown, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Beşeri Bilimler mezuniyet adaylarının en az 120 kredi kazanmış olması gerekir. 120 krediden, Üniversitenin diğer programlarında (örneğin, eğitim) veya belirli mesleki hedefleri olan öğrencilerin rahatlığı için sunulan kurslarda (örneğin, hemşirelik için kimya) maksimum 12 kredi kazanılabilir.

    • Online USA

    Kampüste

    Ingilizce

    Tıbbi Beşeri Bilimler programında Bachelor of Arts (BA), öğrencileri hızla büyüyen, çeşitli ve küresel odaklı bir dünyaya uyum sağlama esnekliği ile disiplinler arası düşünürler olmaya hazırlar.