437 Lisans programlar içinde Avustralya for 2024

Lisans programlar içinde Avustralya for 2024Filter
    • Brisbane, Avustralya
    • Kelvin Grove, Avustralya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Çocukların hayatlarına önemli bir katkı sağlayın. Mezunlara olan talep artıyor ve kursumuz esnek ve ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. İlk yıllar hızlı bir büyüme ve gelişme dönemidir. Erken ilişkiler, etkileşimler ve deneyimler, bundan sonraki her şeyin (okul, iş, yaşam) temelini oluşturur. Erken çocukluk öğretmenleri çocuğun eğitimine ve yaşam boyu öğrenimine önemli ve kalıcı bir katkı sağlar.

    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Makine mühendisleri, en küçük, en basit mikro parçacıklardan en büyük, en karmaşık uzay aracına ve aradaki her şeye kadar hareket eden her şeyin tasarımından, üretiminden ve operasyonel süreçlerinden sorumludur. Bir makine mühendisi olarak, otomotiv, taşımacılık, imalat, enerji üretimi, tıp, tüketim malları ve daha fazlası dahil olmak üzere dünyadaki birçok endüstriye uygulanabilecek bir beceri setine sahipsiniz. Bu pratik yeterlilik, bir makine mühendisliği teknoloji uzmanı olarak işe hazır bir şekilde mezun olmanızı sağlayacaktır. Bu programı tamamladıktan sonra en son makine mühendisliği teknolojilerinde bilgi ve beceri kazanacaksınız.

    • Surry Hills, Avustralya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Lisans Dans Kursu, dans pratiğinde mükemmelliğe güçlü bir odaklanma ve bağlılığa sahiptir. Amaç, teknik, yaratıcı ve bilimsel mükemmelliğe ulaşmaya çalışırken onları destekleyen ve cesaretlendiren bir atmosferde son derece yetenekli, disiplinli, bilgili ve çok yönlü dans sanatçıları yetiştirmektir.

    • Mount Lawley, Avustralya

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Çağdaş sanat pratiğini araştırma, yaratma, üretme ve sunma konusunda özgün, kendi kendini geliştirmiş ve işbirlikçi yaklaşımları araştırır.

    • South Melbourne, Avustralya
    • South Brisbane, Avustralya
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    JMC'nin Oyunculuk Lisans programı, sizi performans alanında profesyonel ve sürdürülebilir bir kariyer yapmaya hazırlayacak - yalnızca oyuncunun bilgi ve beceri tabanını değil, aynı zamanda değişen ve çeşitlenen performans sanatları endüstrisindeki özel ihtiyaçları ve nüansları karşılamak için oyuncunun sürecini de hazırlayacak.

    • Melbourne, Avustralya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yaratıcı bir yetenek ve sanatsal bir eğilime sahipseniz, Görsel Sanatlar programımız etkileyici doğanızla ilgili araştırma yapmanıza ve denemenize izin verir. Teoriye dolaşmış program, yaratıcı vizyonunuzu araştırma, sanat tarihi, geleneksel uygulama yöntemleri ve malzeme ve süreçte sanata çağdaş yaklaşımlarla gerçekleştirme konusunda sizi destekleyecektir.

    • Adelaide, Avustralya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Bilgi Teknolojisi Lisansı, bilgi işlem, yazılım geliştirme ve bilgi hizmetleri endüstrilerinde bir kariyere giden basamak taşınızdır.

    • Camperdown, Avustralya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Strateji ve tasarımdan kodlama, kalite ve yönetime kadar yazılım üretiminin tüm yönlerini öğrenin. Programlama ve bilgisayar dilleri, veri yapıları, algoritmalar ve veritabanları, veri merkezli bilgi işlem, işletim sistemleri ve yazılım proje yönetimi konularında bilgi geliştirmek.

    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Şehir ve bölge planlamacıları stratejiler geliştirir ve hepimizin içinde yaşadığı, çalıştığı ve oynadığı toplulukları tasarlar. Planlama, yaşam kalitemizi iyileştirmek ve sürdürülebilir ve canlı topluluklar yaratmak için kültürel önemi kabul ederken, toplumun, çevresel ve ekonomik ihtiyaçların dengelenmesine yardımcı olur. Şehir ve Bölge Planlama Lisansımız, karmaşık sorunları eleştirel bir şekilde analiz etmek ve çözmek için gerekli bilgi ve becerileri sağlar; değişen dünyaya bir profesyonel olarak uyum sağlamanıza yardımcı olacak beceriler.

    • Darwin, Avustralya

    Tam zamanlı

    5 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Mühendislik Bilimi Lisans / Master of Engineering, daha ileri düzeyde bir master seviye çalışmasına geçmeden ve bir araştırma tezi ve tasarım projesiyle bitirmeden önce, seçtiğiniz mühendislik alanında lisans düzeyinde gerekli beceri ve bilgileri geliştiren uluslararası akredite birleştirilmiş bir derstir. Mühendislik alanları arasında kimya, inşaat ve yapı, elektrik ve elektronik ve mekanik bulunmaktadır.

    • Preston, Avustralya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Tarım ve Teknoloji konusuna olan ilginizi bir araya getirin ve La Trobe Üniversitesi ile ortaklaşa sunulan Melbourne Polytechnic Tarım ve Teknoloji lisans derecesi ile sektörün ön saflarında yer alın.

    • Bond University, Queensland, Australia, Avustralya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Psikolojik Bachelor of Science (Başarılar) Psikoloji disiplininde entegre, kapsamlı ve tam bir eğitim kazandırmaktır için tasarlanmıştır.

    • Malabe, Sri Lanka
    • London, Birleşik Krallık
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Makina Mühendisliği bilim ve formülasyon, tasarım, geliştirme ve termodinamik, mekanik, akışkanlar mekaniği, mekanizmaları, üretim ve enerji etrafında içeren sistemlerin ve bileşenlerin kontrolü sanatı içerir.

    • Sydney, Avustralya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Bilgi Teknolojisi AIT Lisans (Mobil Uygulamalar Geliştirme), Ya da "BIT (MAD)" kısa, mobil ve web platformları geniş bir yelpazede, karmaşık bir yazılım uygulamalarını tasarlamak ve geliştirmek için gerekli bilgi, beceri ve teknolojileri ile size sağlayacaktır.

    • Southbank, Avustralya

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Güzel Sanatlar Ödüller Programı Lisans sanatsal pratiğin seçtiğiniz alanda bağımsız araştırma yapmaya, amiriniz gözetiminde, sizin için bir fırsat sağlar. Yıl boyunca büyük bir yaratıcı çalışma, ya da işlerin serisi ve ilgili araştırma kağıt üretmek.