7361 Lisans programlar içinde Avrupa for 2024

Lisans programlar içinde Avrupa for 2024Filter
    • Neuchâtel, İsviçre

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Fransızca

    Bu kurslar Fransızca öğretilir ve hem ulusal hem de uluslararası düzeyde sunulur. İsterseniz, CIES eğitim ihtiyaçlarınız için bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilir:

    • Aarhus, Danimarka

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu Program, öğrencilere işletme alanındaki bir dizi ekonomik, yasal ve organizasyonel konuya geniş bir giriş yapmayı amaçlamaktadır. Program, işletme konularına ek olarak sosyoekonomik yönleri ve ekonomi ile işletme yönetimi arasındaki etkileşimi de dikkate alır.

    • Borås, İsveç

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Barcelona, İspanya

    Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Genel olarak iş bir anlayış ve hizmet işletmeleri ve özellikle küçük işletmelerde bir uluslararası vizyon önem kazanmaktadır için ideal bir program. Öğrenciler nedeniyle uluslararası alaka Londra'da bu dersi çalışmak için dünyanın her yerinden geliyor - şimdi Barcelona küresel odaklı, aynı sunuyoruz. Sen üç yıl içinde isteğe bağlı işe yerleştirme almak ve yıl dört nihai yıl tamamlamak dönebilirsiniz - lisansüstü iş piyasasında bir avantaj vererek.

    • Barcelona, İspanya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol

    Uzaylı mısın?

    • Barcelona, İspanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    NeuroBusiness programında lisans tanıtımı. Üç yıl boyunca öğrenciler sinirbilim ilkelerini entegre ederek yönetim, finans, dijital stratejiler ve daha fazlasını keşfederler. Kişiselleştirilmiş koçluk, şirket ziyaretleri ve ustalık sınıflarıyla mezunlar uygulamalı deneyim kazanır. İnsan kaynaklarından finansal yönetime kadar bu program, öğrencileri günümüzün dinamik iş ortamında başarılı olmaları için gerekli becerilerle donatır.

    • Prague, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Lisans eğitim programı Protestan Teolojisi, temel olarak sistematik, tarihi ve kültürel boyutlarında temel teoloji bilgisine odaklanır. Mezunlar, mevcut uzman yöntemlerin yardımıyla orijinal dillerdeki İncil metinleriyle çalışabilirler. Metinleri anlama ve yorumlama (özellikle Hıristiyan geleneğinde) alanında temel becerilere sahiptirler ve onları ilgili edebi, tarihsel ve ideolojik bağlamlarında yorumlama yeteneğine sahiptirler. Büyük dünya dinleri, felsefi düşünce, Hıristiyan etiği ve ekümenik konular hakkında bilgi edinmeye özellikle dikkat edilir. Çalışma programı uzmanlık olmadan yürütülür.

    • Geneva, İsviçre

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Küresel ticarette uluslararası bir kariyer peşinde koşun ve İK, Pazarlama, Halkla İlişkiler veya Lojistik gibi alanlarda küresel bir ortamda faaliyet göstermek ve kararlar almak için gerekli yönetim becerilerini geliştirin. Öğrenciler, Cenevre'de 3 yılda aynı anda İKİ LİSANS DERECESİ alma seçeneğine sahiptir: IUG'den Uluslararası Yönetim Lisans derecesi ve BK, Plymouth Üniversitesi tarafından verilen İşletme Yönetimi Lisans Derecesi (Hons).

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    36 aylar

    harmanlanmış, Kampüste

    Ingilizce

    Siber Güvenlik alanında lisans derecesi almak için çalışmak çok sayıda zorlayıcı neden sunar. Öncelikle dijital çağımızda giderek yaygınlaşan siber tehditleri anlamak ve azaltmak için sağlam bir temel sağlıyor. Bu alan, farklı sektörlerde siber güvenlik uzmanlarına yönelik talebin artmasıyla birlikte mükemmel kariyer fırsatları sunuyor.

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Medya ve İletişim Tasarımında Sanat Lisans eğitimi. Bu Tasarım BA programı, tamamen Berlin, Almanya'daki Macromedia kampüsümüzde tamamen İngilizce olarak verilmektedir.

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce, Almanca

    Modeller, setler inşa etme, aydınlatma kurma, detaylara takıntı yapma. Konumları keşfetmek, anları yakalamak. Analog ve dijitalin birleştirilmesi. Bu sizin dünyanızsa, Fotoğrafçılık derecemiz kendi görsel dilinizi geliştirmenize yardımcı olmak için mükemmeldir.

    • Paris, Fransa
    • Madrid, İspanya
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar Bilimleri Bilim Lisansı, öğrencileri uluslararası bir bağlamda güçlü iletişimciler, sağlam matematiksel, bilgi işlem ve veri analizi bilgisi ve karar verme ve problem çözme becerileri ile analitik ve eleştirel düşünürler ve net bir odaklanma ile sosyal sorumluluk sahibi olmaya hazırlar. Sürdürülebilirlik.

    • Hull, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Giderek uluslararasılaşan modern iş dünyasında başarılı olmak için gereken becerileri kazanın.

    • Budapest, Macaristan

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Macarca BA programının amacı, öğrencilere dillerinde ve edebiyatlarında profesyonel düzeyde Macarca kazandırmaktır. Program, Eötvös Loránd University Yabancı Diller Bölümü olarak Macar deneyimlerini temel alan bir dil eğitimi sunmaktadır ve aynı zamanda edebi ve kültürel çalışmaların önemini vurgulamaktadır. Doğu ve Doğu-Orta Avrupa, Asya ve Avrupa arasındaki kültürel ve ekonomik bağlantılarda merkezi bir aktör olma konumunda.

    • Barcelona, İspanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme Lisansı, öğrencileri sürekli gelişen iş dünyasında lider olmaları için en ileri becerilerle ve gerçek dünya deneyimiyle donatmak üzere tasarlanmış 3 yıllık yenilikçi bir programdır.