89 Fen Bilimleri Lisans Eğitimi programlar içinde Bilgisayar Mühendisliği 2024

Fen Bilimleri Lisans Eğitimi programlar içinde Bilgisayar Mühendisliği 2024Filter
    • Livingston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Endüstriler daha otomatik hale geldikçe, West Alabama Üniversitesi'nden Bilgisayar Mühendisliği Teknolojisi derecesi, 45 saatlik uygulamalı CET eğitimi ve 21 saatlik EET eğitimi sunan ve kariyere hazır becerileri öğreten beceri odaklı bir derecedir. teknik bilgi ve deneyime dayalı bilinçli kararlar. Doktora programından kişiselleştirilmiş eğitim alacaksınız. Kariyer başarısı için mezun olmanızı sağlamak için gerçek bilgisayar mühendisliği deneyimine sahip fakülte ve endüstri liderleri.

    • Potsdam, Almanya
    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Dijital Dönüşümün ön saflarında çalışın ve zamanımızın dijital ürün ve hizmetlerinin teknolojik temelini şekillendirin. Hedeflerimiz, yeni nesil yazılım mühendisi uzmanlarını geliştirmektir. Öğrenciler, yüksek kaliteli 2D ve 3D oyunlar oluşturmak için bilgisayar oyunu etkileşimini etkinleştirmek için çözümler ve bilgisayar programları geliştirir. Bu yazılım mühendisliği programında, öğrenciler yalnızca yazılım tasarımı ve mimarisindeki mevcut zorluklar ve çözümler hakkında bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda profesyonel temiz ve güvenli koda dayalı çözümler geliştirmeyi ve mobil uygulama geliştirmedeki yeni trendi öğrenirler. Öğrenciler, bulut bilişim ve makine öğreniminden elde edilen öğrenme sonuçlarından yazılım geliştirebilecek ve akıllı yazılımlar tasarlayabilecek ve uygulayabilecektir.

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar bilimi konusunda tutkulu musunuz? BSBI, Bilgisayar Bilimleri ve Bilişim Fakültemizin bir parçası olarak BSc (Hons) Bilgisayar Bilimi ve Sayısallaştırma programını sunmaktan gurur duyar. Bu üç/dört yıllık program, bilgisayar bilimi ve dijitalleşme alanında kariyer yapmak isteyen herkes için mükemmeldir. Bu, öğrencilerin başarılı bir mesleki kariyer için gerekli uzmanlık bilgisini geliştirmelerini sağlayacaktır.

    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Gelecekteki bir bilgisayar kariyeri mi düşünüyorsunuz, ancak üniversite diplomasına başlamadan önce bazı ekstra becerilerin desteklenmesini mi istiyorsunuz? Ardından, Berlin kampüsümüzdeki BSc (Hons) Hazırlık Yılı ile Bilgisayar Kursu, tıpkı sizin gibi insanlar için tasarlandı. Hazırlık yılı kurslarımız, size yüksek öğrenime başlamak için gereken ekstra destek ve becerileri sağlayarak, bilgi işlemde tam derecenizi güvenle tamamlamanıza yardımcı olur.

    • Flic en Flac, Mauritius

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    BSc Bilgisayar Bilimi (Sistem Mühendisliği) programı uzun yıllar boyunca geliştirilmiş ve müfredatın güncel, esnek ve gelişen uluslararası ve yerel ihtiyaçlara duyarlı olmasını sağlamak için geliştirilmiştir.

    • Turin, İtalya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce, İtalyan

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    42 aylar

    Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    Bilişim sektörü şu anda küresel ekonominin en güçlü gelişmekte olan alanı ve yavaşlamıyor. BT eğitimi geçici bir trend değil, adaylara giderek daha fazla talepte bulunan bir gerçektir.

    • Miami, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce, İspanyol

    Bilgisayar Mühendisliği Lisans Derecesi, teknolojiyi yaşayan ve soluyan, ileri görüşlü, yıkıcı değişim yaratanlar için yenilikçi bir programdır. Endüstrileri ve işletmeleri yeniden şekillendirecek çığır açan teknolojiler tasarlamak ve geliştirmek isteyen bireyler içindir.

    • Hammond, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Güneydoğu Louisiana Üniversitesi Mühendislik Teknolojisi programının misyonu, öğrencileri ET'de ilgili konsantrasyonlarında başarılı mezunlar uygulayacak ve toplumun yararına sorumluluklar ve liderlik rollerini kabul ederek profesyonel olarak ilerleyecek şekilde hazırlamaktır. Mühendislik Teknolojisi programı, ABET'in Mühendislik Teknolojisi Akreditasyon Komisyonu tarafından akredite edilmiştir.

    • Kecskemét, Macaristan

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar bilimleri mühendisliği BSc programı, bilgisayarların yanı sıra BT sistemlerinin yapısı ve işleyişi ile ilgilenenler için ideal bir çalışma programıdır; yazılım geliştirme ve bakım. Bilgisayar ağlarını planlamak, dağıtmak ve işletmek isteyenler için de bu çalışma programını öneriyoruz.

    • Bremen, Almanya

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği (ECE) programı, etkinleştiren dijital işleme öğeleri ve bunların programlanması dahil olmak üzere iletişim ve dijital sinyal işleme alanlarına odaklanır.

    • Potsdam, Almanya
    • Berlin, Almanya

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bitleri ve baytları dijital yeniliklere dönüştüren tüm geliştiriciler için.

    • Melbourne, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar biliminden oldukça farklı olan bilgisayar mühendisliği, bilgisayar donanımı, yazılımı, işletim sistemleri ve bilgisayar ağlarının tasarımı ve analizine odaklanır. Programlama ve yazılım tasarımında güçlü bir temele ek olarak, bilgisayar mühendisliği diploması almak isteyen öğrenciler, karmaşık bilgisayar sistemleri hakkında tam bir anlayış kazanırlar ve kendi bilgisayar sistemlerini tasarlamak, inşa etmek ve test etmek için birçok fırsat sunulur.

    • Chicago, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    131 saat

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar Mühendisliği Lisans Derecesi, öğrencilere alanın geniş tabanlı teorik ve pratik anlayışını sağlar. Program, güçlü bir algoritmik teknik bilgisinin yanı sıra problem çözme, analitik düşünme ve bilgisayar programlama becerilerine odaklanır.

    • Wrocław, Polonya

    Tam zamanlı

    7 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği (EAC) programı, modern elektronik için modern işgücü piyasasının ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılar. Bu çalışma alanı, çağdaş ve gelecekteki Her Şeyin İnterneti cihazlarının tüm unsurları olan geleneksel elektronik, bilgi teknolojisi, endüstriyel otomasyon ve robotik bilgisini birleştirir.