59 Sosyal Bilimler Lisans Eğitimi programlar içinde Bilgisayar Bilimi 2024

Sosyal Bilimler Lisans Eğitimi programlar içinde Bilgisayar Bilimi 2024Filter
    • Corvallis, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Güz 2020'yi başlatan International Direct, lisans eğitimlerinin ilk döneminde derece arayan uluslararası öğrencilere destek ve hizmetler sunmaktadır. Kalkış öncesi bilgi almaktan ABD'de karşılama hava alanında karşılamaya ve kampüste hazır bir odaya kadar, öğrenciler okudukları kolejdeki akademik bölümlerinin ilk yıl deneyiminin tamamına sahip olacaklardır. International Direct, öğrencilere ABD'de güvenli bir yer sunarak yurtdışındaki üniversite yaşamına uyum sağlarken başarıyı garanti eder.

    • Online

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bilgi işlemle ilgili teknik ayrıntıları seviyorsunuz, ancak bunun daha geniş iş alanıyla olan karşılıklı bağımlılığını daha iyi anlamak mı istiyorsunuz? O zaman bu kurs mükemmel. Geniş bir iş teorisi anlayışı geliştirecek ve işletmelerin yeni BT sistemleri geliştirirken karşılaştığı sorunları inceleyeceksiniz. Arden'in esnek çalışma modu, iş ve BT bilginizi mevcut taahhütleriniz etrafında geliştirmenize olanak tanır. Bu program size herhangi bir iş için bir varlık olmanız için gereken becerileri sağlayacak ve kariyer hedeflerinize daha da yaklaşmanıza yardımcı olacaktır.

    • Fayette, Amerika Birleşik Devletleri
    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Yazılım Mühendisliği (SE), güvenilir ve verimli davranan, geliştirilmesi ve bakımı için uygun olan ve müşterilerin kendileri için tanımladığı tüm gereksinimleri karşılayan yazılım sistemlerinin geliştirilmesi ve sürdürülmesi ile ilgilidir.

    • New York, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İstediğiniz esnekliği sunan bir bilgisayar bilimi derecesi ile akademik deneyiminizi çeşitlendirin. Temel teoriyi öğrenecek ve bu bilgiyi portföyünüzü oluşturan gerçek projelere uygulayacak, geleceğin teknolojik yeniliklerini oluşturmanız için size güç vereceksiniz.

    • Warsaw, Polonya

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce, Lehçe

    Mobil uygulamalar hayatın çeşitli alanlarında giderek daha fazla kullanılmaktadır ve mobil cihazların ayrılmaz bir parçasıdır: telefonlar, tabletler, akıllı telefonlar, iPhone'lar ve iPad. Uygulamalar, diğerleri arasında kullanılır. İnternet üzerinden iletişim kurmak, gelişmiş finansal işlemler gerçekleştirmek, bilgi ve eğlence sağlamak ve satın alma yapmak.

    • Langley City, Kanada
    • Richmond, Kanada

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Video oyun endüstrisi devasa ve küreseldir, sadece geçen yıl ABD'de 40 milyar doların üzerinde gelir elde etti. Pazar eğilimleri, iyi maaşlı, yüksek vasıflı profesyonellerin başlıca işvereni olmaya devam edeceğini gösteriyor. Eşsiz Oyun Geliştirme programımız başka hiçbir programa benzemez. Video oyunları geliştirmek için ihtiyaç duyduğunuz teknik becerileri ve işin girişimcilik yönleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız - aynı zamanda deneyim kazanacak ve bir dizi takım tabanlı faaliyetlerde uzmanlığınızı geliştireceksiniz.

    • Baku, Azerbaycan

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Program, öğrenciyi bilgisayar programlama, dijital tasarım, bilgisayar donanımı ve mimarisi, yazılım ve donanım ve yazılım arasındaki çok boyutlu karşılıklı bağlantı konularındaki bilginin derinliklerine götürür. Programla ilişkili kapsamlı müfredat, farklı bir çalışma alanını kapsar - ayrık matematik, uygulamalı lineer cebir, fizik ve olasılık üzerine çalışmalardan, işletim sistemlerine, bilgisayar programlamanın temelleri ve pratikliğine, yapay zeka çalışmalarına, nesne yönelimli programlama dillerine ve birçok daha fazla.

    • Abilene, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar bilimi ve psikolojinin bir karışımı olan İnsan-Bilgisayar Etkileşimi (HCI) programı, öğrencileri gelişmekte olan bir pazara uyum sağlayacak şekilde büyütür. Dereceyi tamamlayan öğrenciler, kullanıcı arayüzü (UI) mühendisleri, kullanıcı deneyimi (UX) tasarımcıları ve web tasarımcıları olmaya hak kazanırlar.

    • Greenville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar bilimi, problem çözme çalışmasıdır. Bu nedenle, programın temel amacı öğrencilerde problem çözme becerilerini geliştirmektir. Bunu akılda tutarak, bu ana dalın vurgusu, mezunları hem akademik bir disiplin hem de meslek olarak daha büyük bir toplum bağlamında bilgisayar alanını anlamaya hazırlamaktır. Ayrıca, ana dal, öğrencileri bilgisayar alanıyla ilişkili etik ve toplumsal sorunları dikkate almaya zorlamak, öğrencileri bilgilerini belirli, kısıtlı sorunların çözümüne titizlikle uygulamaya hazırlamak, öğrencileri zengin teorik temele maruz bırakmak için tasarlanmıştır. alan ve bilgisayar anlayışlarını liberal sanatlar eğitiminin temeli ile bütünleştirmek.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    BEng Bilgisayar Mühendisliğimiz robotlar, gömülü ve gerçek zamanlı sistemler ve diğer yenilikçi bilgi ve iletişim teknolojileri için uygulamalar oluşturma şansı sunar. Teorik programlamayı öğrenecek ve bilgi işlem platformları ve donanımları için uygulama geliştirme konusunda pratik deneyim kazanacaksınız.

    • Hanover, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgi işlem, hayal gücü ve çeşitli kaygılara duyarlılık gerektiren derin, çok boyutlu problemlerin çözümünde yetenekler gerektiren ve bunları geliştiren bir disiplindir. Bilgisayar bilimlerinde bir ana dal, hangi kariyerde olursanız olun size rekabet avantajı sağlayacak bir bilgi temeli, problem çözme becerileri ve mantıksal düşünme alışkanlıkları sağlayacaktır.

    • Kent, Amerika Birleşik Devletleri
    • Ashtabula, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Bilgisayar Bilimleri Lisans Derecesi, bilgisayar bilimlerinde sağlam bir temel ile birlikte bir liberal sanat eğitimi arayan öğrenciler için tasarlanmıştır. Öğrenciler, bilgisayar biliminin ötesinde herhangi bir tamamlayıcı liberal sanat programından seçmeli dersler seçebilirler.

    • Dunedin, Yeni Zelanda

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bachelor of Arts (BA), Otago'nun en esnek lisans derecesi programıdır ve öğrencilerin 40'tan fazla sanat ve sosyal bilimler konusunun yanı sıra Üniversitenin başka yerlerinde sunulan makaleler arasından eğitim almalarını sağlar. Akademik genişlik, bir veya iki konuda yan dal seçeneği ile bir veya iki konuda uzmanlaşma yoluyla kazanılan derinlemesine bilgi ile tamamlanır.

    • Wrexham, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Online United Kingdom

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    AU BA (Hons) Business & Computing with Foundation Year programının genel amacı, öğrencilerin ticari ve ticari olmayan sektörler için geçerli olan birbiriyle ilişkili iki disiplinle ilgili bilgi, anlayış ve bir dizi pratik beceri edinmelerini sağlamaktır. ve çeşitli coğrafi ve kültürel ortamlarda. Eşzamanlı olarak öğrenciler, iş ve bilgisayar kariyerleri veya ilgili çalışmaları sürdürürken onlara yardımcı olacak bir dizi aktarılabilir beceri geliştireceklerdir.