37 Sosyal Bilimler Lisans Eğitimi programlar içinde Bilgisayar Bilimi içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Sosyal Bilimler Lisans Eğitimi programlar içinde Bilgisayar Bilimi içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Corvallis, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 yarıyıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Güz 2020'yi başlatan International Direct, lisans eğitimlerinin ilk döneminde derece arayan uluslararası öğrencilere destek ve hizmetler sunmaktadır. Kalkış öncesi bilgi almaktan ABD'de karşılama hava alanında karşılamaya ve kampüste hazır bir odaya kadar, öğrenciler okudukları kolejdeki akademik bölümlerinin ilk yıl deneyiminin tamamına sahip olacaklardır. International Direct, öğrencilere ABD'de güvenli bir yer sunarak yurtdışındaki üniversite yaşamına uyum sağlarken başarıyı garanti eder.

    • Fayette, Amerika Birleşik Devletleri
    • Hong Kong, Hong Kong

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Yazılım Mühendisliği (SE), güvenilir ve verimli davranan, geliştirilmesi ve bakımı için uygun olan ve müşterilerin kendileri için tanımladığı tüm gereksinimleri karşılayan yazılım sistemlerinin geliştirilmesi ve sürdürülmesi ile ilgilidir.

    • Abilene, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar bilimi ve psikolojinin bir karışımı olan İnsan-Bilgisayar Etkileşimi (HCI) programı, öğrencileri gelişmekte olan bir pazara uyum sağlayacak şekilde büyütür. Dereceyi tamamlayan öğrenciler, kullanıcı arayüzü (UI) mühendisleri, kullanıcı deneyimi (UX) tasarımcıları ve web tasarımcıları olmaya hak kazanırlar.

    • Greenville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar bilimi, problem çözme çalışmasıdır. Bu nedenle, programın temel amacı öğrencilerde problem çözme becerilerini geliştirmektir. Bunu akılda tutarak, bu ana dalın vurgusu, mezunları hem akademik bir disiplin hem de meslek olarak daha büyük bir toplum bağlamında bilgisayar alanını anlamaya hazırlamaktır. Ayrıca, ana dal, öğrencileri bilgisayar alanıyla ilişkili etik ve toplumsal sorunları dikkate almaya zorlamak, öğrencileri bilgilerini belirli, kısıtlı sorunların çözümüne titizlikle uygulamaya hazırlamak, öğrencileri zengin teorik temele maruz bırakmak için tasarlanmıştır. alan ve bilgisayar anlayışlarını liberal sanatlar eğitiminin temeli ile bütünleştirmek.

    • Hanover, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgi işlem, hayal gücü ve çeşitli kaygılara duyarlılık gerektiren derin, çok boyutlu problemlerin çözümünde yetenekler gerektiren ve bunları geliştiren bir disiplindir. Bilgisayar bilimlerinde bir ana dal, hangi kariyerde olursanız olun size rekabet avantajı sağlayacak bir bilgi temeli, problem çözme becerileri ve mantıksal düşünme alışkanlıkları sağlayacaktır.

    • Kent, Amerika Birleşik Devletleri
    • Ashtabula, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Bilgisayar Bilimleri Lisans Derecesi, bilgisayar bilimlerinde sağlam bir temel ile birlikte bir liberal sanat eğitimi arayan öğrenciler için tasarlanmıştır. Öğrenciler, bilgisayar biliminin ötesinde herhangi bir tamamlayıcı liberal sanat programından seçmeli dersler seçebilirler.

    • New York, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    İstediğiniz esnekliği sunan bir bilgisayar bilimi derecesi ile akademik deneyiminizi çeşitlendirin. Temel teoriyi öğrenecek ve bu bilgiyi portföyünüzü oluşturan gerçek projelere uygulayacak, geleceğin teknolojik yeniliklerini oluşturmanız için size güç vereceksiniz.

    • Milwaukee, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar Bilimi büyük 21. yüzyıl teknolojisi merkezli işyeri için gerekli öğrencilerin bilgi ve becerileri sağlar. Uygun teknolojiler ile Hands-on deneyim bilgisayar bilimleri programının ayrılmaz bir parçasıdır.

    • Waverly, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Zorlu bir kurs çalışması, pratik uygulamalar ve problem çözme için bir tutkunuz varsa, bilgisayar bilimleri veya bilgisayar bilgi sistemlerinde lisans diploması mükemmel bir seçenek olabilir.

    • Davenport, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar Bilimleri programında öğrenciler, yazılım geliştirme, bilgisayar mimarisi, yazılım mühendisliği ve işletim sistemleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mezunlar genelde yazılım ve teknoloji sektörlerinde çalışmak veya bilgisayar bilimleri lisansüstü çalışmalarına devam etmek için devam edin.

    • New Haven, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Fayetteville, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • New Brunswick, Amerika Birleşik Devletleri

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    • Pineville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bilgisayar bilimi alanı günümüzün en hızlı büyüyen mesleğidir. Teknoloji hızla ilerlemeye devam ettikçe, bilgi işlem mesleklerindeki iş teklifleri yüksek kalmaktadır. Bilgisayar bilimi kariyer fırsatları, finansal kuruluşlar, BT şirketleri, yönetim danışmanlığı firmaları, yazılım evleri, multimedya programcıları, iletişim şirketleri, veri ambarları, veritabanı yöneticileri, çok uluslu şirketler, devlet kurumları, üniversiteler dahil olmak üzere çok çeşitli sektör ve kuruluşlarda mevcuttur. ve hastaneler.

    • Fresno, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Hesaplamalı Dilbilim seçeneği, Bilgisayar Bilimi ile ortak bir ana daldır ve öğrencileri doğal dil uygulamaları için bilgisayar yazılımı geliştirmenin temelleri konusunda hazırlar.